G6 OLED'imin Paneli Kırıldı :/

baya üzdü.. Geçmiş olsun. Daha kötülerini yaşamaman dileğiyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geçmiş olsun ama dönüp baktığınızda OLED için değerdi diyor musunuz?
Değerdi. Aşırı hoş, yumuşak bir görüntü vardı. 360Hz bir yana monitörün hızı her şeyi çok hoş, yumuşak gösteriyordu. IPS'e geçince şu an kasıyormuş gibi gözüküyor gözüme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok geçmiş olsun hocam :(
Teşekkür ederim :peeposad2:

Evet o çizildiğinde ben mikrofona çarpmıştım masayı temizlerken çizilmişti. Bu sefer nasıl olduğu ile ilgili bir fikrim yok. Yani oyun oynarken yere bir şey düştü eğildim kalktığımda monitör yoktu. Sabah gün ışığı ile baktığımda kırığı gördüm. Hem ilk göz ağrım olduğu için hem de şu an çalışamadığım için üzücü oldu. 24K'ya 240Hz satılıyor 360Hz için 26.5k zaten veremem param yok ama bilemedim yine de. Artık hayal gibi bir şey benim için.

Evet 360Hz için 26.5k fiyat çıktı.

Teşekkür ederim :( Umarım çizilmez bile monitörleriniz çok üzücü bir durum.

OLED güzeldi. Şu an 165Hz IPS monitörüme geçtim ve acayip derecede gözüme batıyor. Kasıyor gibi gözüküyor bilgisayardan soğudum. Evde küçük çocuk, kedi falan yoksa bir şans verebilirsiniz beni tekrardan bilgisayara bağlayan nedendi.
monitör 27k değil mi zaten 26.5k ne hocam geçmiş olsun

24K'ya 240Hz olanı var. 360Hz bitmiş yine.
benim montiörde de usb köşesinin yaptığı delik var duruyor öyle :D ***** ***** dolandı etrafa bende sinirlendim sert çektim ama ekrana hafif çarptı bir baktım minik bir delik gibi bir şey yaptı sağlık olsun dicemde 26k bir asgariden fazla

benim montiörde de usb köşesinin yaptığı delik var duruyor öyle :D ***** ***** dolandı etrafa bende sinirlendim sert çektim ama ekrana hafif çarptı bir baktım minik bir delik gibi bir şey yaptı sağlık olsun dicemde 26k bir asgariden fazla
Ben de çizdim sonra kırdım :/

Geri