8K Bütçeye MSI / ASUS PSU Önerisi

Sphyron

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
8000
Şu anda Corsair CX750 PSU kullanıyorum fakat oyun oynarken kasanın rgbsi bazen titriyor, yüksek kullanımda oyunda monitör aniden son karede donuyor ve klavye fare de yanıt vermiyor. Sorunun PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla yeni bir PSU almaya karar verdim. Zira CX750 zaten oldukça eski ve forumlarda okuduğum kadarıyla sorunlu bir PSU.

Sistem özelliklerim aşşağıdaki şekilde:

Asus TUF 5070Ti
R7 9700X
Asus Prime B650-M-R
Corsair Vengeance DDR5 16x2 32GB 6000MHZ CL36

Yaklaşık 500 TL kadar bütçeni aşıyor ama verebiliyorsan al geç:

Kriterler ASUS, MSI ve mutlaka RGB olmasıysa bundan daha düşük seviyeye inmen gerekebilir.
Hocam CX750'den ötürü biraz Corsaire ön yargılıyım ya..

İşte o meseleye garanti veremem, düşük ihtimal de olsa yaşanabilir.
Öneri için çok teşekkür ederim, bu konuyu bi de yabancı forumlarda araştırayım en iyisi.. PC'yi masa üstünde kullanıyorum. Altta olsa pek sorun olmaz da üstte bi süre sonra kafa ütüler gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: frix
Güzel bir PSU fakat giriş segment hocam ya.. MSI MPG A850G'den memnun musunuz?
8yıl garantili o fiyata kaçmaz. MSI’dan çok memnunum.
8K vereceksen biraz daha ekle Corsair 3500x kasa al bari 850w PSU ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığım MSI PSU üç yıl önce aldım. Linkini bulamadım. O yüzden atmadım. MSI GL serisi almayın.

Yeni kasa fanlar ve PSU sahibi olursun.

8yıl garantili o fiyata kaçmaz. MSI’dan çok memnunum.
8K vereceksen biraz daha ekle Corsair 3500x kasa al bari 850w PSU ile.

Kullandığım MSI PSU üç yıl önce aldım. Linkini bulamadım. O yüzden atmadım. MSI GL serisi almayın.

Yeni kasa fanlar ve PSU sahibi olursun.
Kasa full Asus aslında, ROG'a bir bakabilirim. Şuanki PSU da bahsettiğiniz şekilde Corsair 3000D kasanın yanında geldi. Tekrar sorun yaşarsam corsaire savaş ilan edebilirim :D. En iyisi MSİ - Asus tarafından sağlam bir PSU ile devam etmek. MSI GL'de ne sorun yaşadınız?

Kasa full Asus aslında, ROG'a bir bakabilirim. Şuanki PSU da bahsettiğiniz şekilde Corsair 3000D kasanın yanında geldi. Tekrar sorun yaşarsam corsaire savaş ilan edebilirim :D. En iyisi MSİ - Asus tarafından sağlam bir PSU ile devam etmek. MSI GL'de ne sorun yaşadınız?
bildiğim kadarıyla psunun içini kendisi üretmiyor başka üreticilere ürettirip alıyorlar neden marka takıntınız var ki

Atılan rmx'in 1000 watt olanını kullanıyordum gayet sağlam ve kaliteli corsair çoğu güç kaynağında CWT'de özelleştirilmiş altyapı tercih ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,354
Üyeler
189,069
Son üye
ahmetnalbant42
Geri