Ufak bir setup güncellemesiİlki benden gelsin![]()
O kadar bütçem yok hocam en son 6745 TL düşmüştü de yetişemedim ve stok bitti..Bütçe çok az daha çıkarsa O11 Vision Compact alın geçin, bu işin 1 numarası.
Kullanım şeklinize göre HYTE Y70 de olabilir.
Alırsam sağlam markanın sağlam kasasını alırım hocam.büyük paralar vermeye gerek var mı bilmiyorum
![]()
Revenge Kumandalı Supernova 7x Argb Fanlı Atx Temperli Cam Panel Akvaryum Usb 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
Revenge Kumandalı Supernova 7x Argb Fanlı Atx Temperli Cam Panel Akvaryum Usb 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
GM Game Master QLite 7x Argb Fanlı Gaming Siyah ATX Akvaryum Kasa - Fiyatı, Yorumları
GM Game Master QLite 7x Argb Fanlı Gaming Siyah ATX Akvaryum Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
7x i 2500e falan sattılar 1 ay önce gene bu fiyatlara düserse cekecegim
NZXT H6 var alınır mı hocam?Temiz güzel 2.el kasalar bulabilirsin bence o fiyata lian li nzxt gibi
Malzeme kalitesi nasıl hocam?kendim kullanıyorum memnunum
burada da fotoları varUfak bir setup güncellemesiİlki benden gelsin![]()
Eski kasanı iade aldılar/alacaklar mı?Selam dostlar konu başlıkta ki gibi ATX Siyah akvaryum kasa arıyorum bütçem 6K MSI hariç diğer tüm kasalara bakabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Net şekilde alacaklarını belirtti müşteri temsilcisi değişimi stok olmadığı için yapamdıklarını söylediler. Bende daha iadeye vermedim başka kasam yok çünkü alırlarsa pc'yi kullanamamEski kasanı iade aldılar/alacaklar mı?
lian li o11 dynamic mini v2 öneririm bende kullanıyorum çok memnunumSelam dostlar konu başlıkta ki gibi ATX Siyah akvaryum kasa arıyorum bütçem 6K MSI hariç diğer tüm kasalara bakabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynı şekil vatandan msi mag pano 100r pz beyaz kasa almıştı ilk kasanın rgb bozuktu garantiye gönderdi ellerinde ürün olmadığından 2 ay bekledi sonra fan bozuldu kasa sarardı falan derken arkadaş daha evin içerisine msi sokmam dedi h9 elite almıştı 2.el h6 da güzel olur yüksek ihtimalleO kadar bütçem yok hocam en son 6745 TL düşmüştü de yetişemedim ve stok bitti..
Alırsam sağlam markanın sağlam kasasını alırım hocam.
NZXT H6 var alınır mı hocam?
Malzeme kalitesi nasıl hocam?
Lian Li Vector V100Net şekilde alacaklarını belirtti müşteri temsilcisi değişimi stok olmadığı için yapamdıklarını söylediler. Bende daha iadeye vermedim başka kasam yok çünkü alırlarsa pc'yi kullanamam
İkinci el neden H6 alayım ki hocam sıfırı da uygun fiyatta H6 Flow 5751 TLAynı şekil vatandan msi mag pano 100r pz beyaz kasa almıştı ilk kasanın rgb bozuktu garantiye gönderdi ellerinde ürün olmadığından 2 ay bekledi sonra fan bozuldu kasa sarardı falan derken arkadaş daha evin içerisine msi sokmam dedi h9 elite almıştı 2.el h6 da güzel olur yüksek ihtimalle
Lian Li stok yok hucamLian Li Vector V100
Gigabyte C500 Stealth Ice(Beyazını kullanıyorum)
Bunlar arkadan bağlantılı ATX anakartları da destekliyor