Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,557
1 senedir kullanıyorum.
Memnunum.
Edit: Amazon depo urunuymus
.
Yine de güzel fiyat.
Memnunum.
Edit: Amazon depo urunuymus
Yine de güzel fiyat.
herhangi bir sorunla vs karşılaştınız mı hocam ne amaçla kullandınız1 senedir kullanıyorum.
Memnunum.
Edit: Amazon depo urunuymus.
Yine de güzel fiyat.
Bende aldım hocam erkekk pembesi mükemmel ya teşekkürler önerin üzerine almıştım1 senedir kullanıyorum.
Memnunum.
Yine de güzel fiyat.
Oyunda konuşmak için sadece.herhangi bir sorunla vs karşılaştınız mı hocam ne amaçla kullandınız
ben oyunlarda kullanıyorum. eksi olarak gürültü engelleme yok. ben 4000 serisi bir nvidia kart kullandıgım için nvidia broadcast uygulaması ile gürültü engellemeyi sağlıyorum. Onun harici küçük kompakt sevimli bir mikrofon. ses kalitesi de iyi. dip ses sorunu yaşamadım.herhangi bir sorunla vs karşılaştınız mı hocam ne amaçla kullandınız
Kulaklığı da pembe aldım ucuz diye bunu da alırsam kendimden şüphe edecem1 senedir kullanıyorum.
Memnunum.
Yine de güzel fiyat.
Sen değil de yurttakiler edebilir :dKulaklığı da pembe aldım ucuz diye bunu da alırsam kendimden şüphe edecem
Ablamla evde kalıyomSen değil de yurttakiler edebilir :d
Şu şekilKulaklığı da pembe aldım ucuz diye bunu da alırsam kendimden şüphe edecem
O zaman sıkıntı yok devamsss.Ablamla evde kalıyom
çok şükür
Kıskanma sende yok diye.
Kulaklığı da razer aldım. Kulakları da mı alsam acaba
Aynısı ben de hocam o yüzden bakıyorum zaten xDKulaklığı da pembe aldım ucuz diye bunu da alırsam kendimden şüphe edecem
Klavyeyi de msi gk600 düşünüyom beyaz ve pembişAynısı ben de hocam o yüzden bakıyorum zaten xD