Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 37,005
Güzel haber

HALA DAHA APTALLIĞINI SERGİLİYORSUN İNSANLARA BAŞKASININ KENDİ FİKİRLERİNE SAYGI DUYMAMAK AHMAKLIKTIR VE EN BÜYÜK APTALLIK GÖSTERGESİDİR.Türkiyede İktidar partisi seçmenleri ya da muhalefet partisinin seçmenlerinin yaptığı hangi boykut yerini buldu acaba ? Pasif bir uygulamadan başka bir şey değil. Gelmiş birde bana hakaret ediyor. 10 yıldır sizin gibi en düşük primat iq sune sahip insanlar kaldırımlara coca cola döküyor. Eee israil yok mu oluyor haahahahhahaahhaDolara burnunu sümküren falan filan var ülkede. Aynen dostum ben gerizekalıyım haklısın. Sizin gibiler çok zekisiniz. Kahrolsun İTRAİL
Kaldırıma coca cola döküp burnunu (sahte) dolara silen insanların fikirlerini fikir olarak mı değerlendiriyorsun senHALA DAHA APTALLIĞINI SERGİLİYORSUN İNSANLARA KENDİ FİKİRLERİNE SAYGI DUYMAMAK AHMAKLIKTIR VE EN BÜYÜK APTALLIK GÖSTERGESİDİR.
Valla onların yaptıklarını bende tasvip etmiyorum benimkisi sadece almamak yani gidipte coca cola alıp sokakta yerlere dökmüyorum en kolay ve mantıklı olanı yapıyorum ALMIYORUM. BU ARADA SENİNLE BOŞA TARTIŞIYORUZ KOLA ALIP YERLERE DÖKENLER GERİZEKALIDIR.Kaldırıma coca cola döküp burnunu (sahte) dolara silen insanların fikirlerini fikir olarak mı değerlendiriyorsun senGerçekten akıl tutulması. Zeka geriliği. İnanılmaz. Akıl düzeyi tek hücreli canlılar kadar olan bu otonom sinirlerle yaşayan güruhun bomboş fikilerinin boş uygulamaların neyine saygı duyuyorum acaba ?
Aynen öyle hocam gerek yok iki gönül bir olunca samanlık seyran olur demişlerDostlar saçma bir şey için neden boşuna tartışıyorsunuz ki
Hocam elinizdeki karti imha etmem icin bana ulastirir misiniz ?Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.
![]()
Teknoloji devi Nvidia İsrail'de 10 bin kişinin çalışacağı bir tesis kuracak
Şirketin, söz konusu tesise ek olarak 30 bin metrekarelik başka bir alanda Orta Doğu'nun en büyük veri merkezlerinden birini inşa edeceği aktarıldı. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Yok hocam birtek satarım ya parayı çöpten bulmadımHocam elinizdeki karti imha etmem icin bana ulastirir misiniz ?
Çok doğru anlamış, şuan soykırım devam ediyor, hepiniz orada ki kadın çoluk çocuğun durumunu görmüşsünüzdür, hâl böyle iken Soykırım yapan bir ülkeye gidip yatırım yapan firma nasıl boykot edilmeyecek ? Bu Boykot değilse hiçbiri değildir.kral sen boykotu yanlış anlamışsın
Bu arada yukarıda öyle dedim ama bireysel boykota çok inanan çokta uygulayan birisiyim, boykotunuzu küçümsemek değil amacımValla onların yaptıklarını bende tasvip etmiyorum benimkisi sadece almamak yani gidipte coca cola alıp sokakta yerlere dökmüyorum en kolay ve mantıklı olanı yapıyorum ALMIYORUM. BU ARADA SENİNLE BOŞA TARTIŞIYORUZ KOLA ALIP YERLERE DÖKENLER GERİZEKALIDIR.