NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Türkiyede İktidar partisi seçmenleri ya da muhalefet partisinin seçmenlerinin yaptığı hangi boykut yerini buldu acaba ? Pasif bir uygulamadan başka bir şey değil. Gelmiş birde bana hakaret ediyor. 10 yıldır sizin gibi en düşük primat iq sune sahip insanlar kaldırımlara coca cola döküyor. Eee israil yok mu oluyor haahahahhahaahha :D Dolara burnunu sümküren falan filan var ülkede. Aynen dostum ben gerizekalıyım haklısın. Sizin gibiler çok zekisiniz. Kahrolsun İTRAİL
HALA DAHA APTALLIĞINI SERGİLİYORSUN İNSANLARA BAŞKASININ KENDİ FİKİRLERİNE SAYGI DUYMAMAK AHMAKLIKTIR VE EN BÜYÜK APTALLIK GÖSTERGESİDİR.

HALA DAHA APTALLIĞINI SERGİLİYORSUN İNSANLARA KENDİ FİKİRLERİNE SAYGI DUYMAMAK AHMAKLIKTIR VE EN BÜYÜK APTALLIK GÖSTERGESİDİR.
Kaldırıma coca cola döküp burnunu (sahte) dolara silen insanların fikirlerini fikir olarak mı değerlendiriyorsun sen :D Gerçekten akıl tutulması. Zeka geriliği. İnanılmaz. Akıl düzeyi tek hücreli canlılar kadar olan bu otonom sinirlerle yaşayan güruhun bomboş fikilerinin boş uygulamaların neyine saygı duyuyorum acaba ?

Kaldırıma coca cola döküp burnunu (sahte) dolara silen insanların fikirlerini fikir olarak mı değerlendiriyorsun sen :D Gerçekten akıl tutulması. Zeka geriliği. İnanılmaz. Akıl düzeyi tek hücreli canlılar kadar olan bu otonom sinirlerle yaşayan güruhun bomboş fikilerinin boş uygulamaların neyine saygı duyuyorum acaba ?
Valla onların yaptıklarını bende tasvip etmiyorum benimkisi sadece almamak yani gidipte coca cola alıp sokakta yerlere dökmüyorum en kolay ve mantıklı olanı yapıyorum ALMIYORUM. BU ARADA SENİNLE BOŞA TARTIŞIYORUZ KOLA ALIP YERLERE DÖKENLER GERİZEKALIDIR.

Son düzenleme:
Dostlar saçma bir şey için neden boşuna tartışıyorsunuz ki

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.

Hocam elinizdeki karti imha etmem icin bana ulastirir misiniz ?

Bunca katliamdan sonra hala da buraya yatırım yapıyorlarsa dicek bir şey yok. Boykota uymak herkesin kendi vicdanına kalmış bir şey burada boykot edenlere aşağılıkça söylemlerde bulunup dalga geçmeyin.

bir gün herkes amd'ci olacak demiştik

kral sen boykotu yanlış anlamışsın
Çok doğru anlamış, şuan soykırım devam ediyor, hepiniz orada ki kadın çoluk çocuğun durumunu görmüşsünüzdür, hâl böyle iken Soykırım yapan bir ülkeye gidip yatırım yapan firma nasıl boykot edilmeyecek ? Bu Boykot değilse hiçbiri değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakın değerli arkadaşlar kendinizi ve ailenizi oradaki insanların yerine koyun , Soykırım ne demek bilmiyorsanız bir zahmet bakın, size ve ailenize böyle bir zulm yapılsa sonra da bu zulmü bildiği halde gidip oraya yatırım yapan bir şirket olsa nasıl hissedersiniz ? Vicdanı olan buna kayıtsız kalmaz , MC Donalds açıkça İsrail askerlerine bedava yemek dağıttı ve devam da ediyor, kundakdaki çocukları masumları bombalayan, zevk için sniper ile çocukların kafasına hedef alan Askerlere bedava yemek verdi bu Boykot değilse hangisi boykot olacak?

Son düzenleme:
Az önce Nvidia kartımı söküp su dolu küvete fırlattım teşekkürler.

Hocam şaka bir yana ülke olarak milli bir ekran kartımız, işlemcimiz yahut bunlara benzer rakip firmalar ile mücadele edebilen, uluslararası kullanılıp taktir görmeyen bir donanımınız olmadığı müddetçe sabaha kadar boykot yapsak bir faydası olmaz. Boykot yerine milli bir alternatif getirince kıymetli hale gelir. Yoksa teknolojiden, giyime, gıdaya ve her türlü alete, malzemeye, gıdaya kadar onların direkt yahut dolaylı ürünleri.
O yüzden burada yaptığımız "Vay hain İsrail yaav"demekten öteye geçmez maalesef.

Ama çok boykot etmek istiyorsanız sizin daha fazla bu boykot ürününü kullanmamanıza yardımcı olarak boykot ürünü alabilirim sizin için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla onların yaptıklarını bende tasvip etmiyorum benimkisi sadece almamak yani gidipte coca cola alıp sokakta yerlere dökmüyorum en kolay ve mantıklı olanı yapıyorum ALMIYORUM. BU ARADA SENİNLE BOŞA TARTIŞIYORUZ KOLA ALIP YERLERE DÖKENLER GERİZEKALIDIR.
Bu arada yukarıda öyle dedim ama bireysel boykota çok inanan çokta uygulayan birisiyim, boykotunuzu küçümsemek değil amacım

İsrail'i boykot, Reis Isparta'ya Coca Coca tesisi açınca bitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,227
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri