NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Teknoloji dünyasında tam anlamıyla boykot yapmak imkansıza yakın çünkü Intel, Apple ve Microsoft gibi devlerin de orada ciddi Ar-Ge yatırımları var. Elindeki kartın parası çoktan firmanın kasasına girdiği için şu an satman veya kırman onlara bir zarar vermez. Kısaca boykot yapmanız hiçbir anlam ifade etmiyor.

Ne satması, bir de İsrail malını satıp para mı kazanacak bundan? Ya çevresinde siyonist biri varsa hediye etmeli ya da kırıp atmalı ama değil mi?
Doğru söylüyorsun amd kullanan birine hediye etmeli sevaptır

Herkes boykot yapmak zorunda değil sen yaparsın ben yapmam ben yaparım sen yapmazsın bu kişisel tercih meselesidir.
Ülkene girmiş parası verilmiş satışı olan birşeye boykot yapmak akıl tutulması ve zeka geriliği göstergesidir. Büyük şirketler ben israilden/amerikadan mal almıyorum. Daha kalitesini ve ucuzunu ülkemde üretip kendi vatandaşıma satıyorum demediği sürece senin gibi düşünen herkes kaybetmeye ve boş beleş boykot yapıp unutulmaya mahkumdur. Etkisiz elemanlar sizi.

• Kızgın
Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.

Hocam boykot ediyorsan bence nvidia kullanma. 5080i bana 20k ya sat. Bak kartın durumunu vb bilmiyorum. Ama nvidia boykatsa sat bana kral yarın kapıda ödemeli yolla. Zaten kart arıyorum.

• Hahaha
Ülkene girmiş parası verilmiş satışı olan birşeye boykot yapmak akıl tutulması ve zeka geriliği göstergesidir. Büyük şirketler ben israilden/amerikadan mal almıyorum. Daha kalitesini ve ucuzunu ülkemde üretip kendi vatandaşıma satıyorum demediği sürece senin gibi düşünen herkes kaybetmeye ve boş beleş boykot yapıp unutulmaya mahkumdur. Etkisiz elemanlar sizi.
Zeka geriliğini gösteren asıl senin düşüncendir. Ülkeye girmiş ürünleri almayarak zaten üreticiler görüp zaten bu ülkede satılmıyor birdaha bu ülkeye mal göndermeyin diyecekler ama senin gibi düşünen asalak insanlar max 15 yaşındasın daha insanların kendi fikirlerine saygı gösteremeyecek kadar aptalsın ki kişisel tercihlerini küçümseyip aşağılıyorsun.

Yani amd de çok farklı bir ülkenin şirketi değil boşa kavga etmeyin

Evet topluca Nvidia kartları alalım sonra bam bam bam bam güm vurup parçalayalım ve boykottt(!)

çok boş muhabbet dönmüş kim ne derse desin. Nvidia kartların üretimi israilde daha ucuz olacağı için orada üretcek. amerikada 5 dolara üretiyosa israilde 3 dolara üretcek. Vicdana göre değil paraya göre hareket eder şirketler. 3-5 kişinin boykot etmesiylede zarar edeceklerini düşünmessiniz inşallah. sizden kaybedeceği paraları şirketlerden veya yapay zeka araçları ile misliyle kazanıyolar zaten. dünya genelinde bir boykot olmadığı sürece ermenistandada üretir gerekirse ucuz üretiliyor diye türkiyeye bile gelebilir. kendi çevrenizde boykot ederseniz orası ayrı tabi o kişinin isteğine bağlı durum. boykot etmek istiyorsanız bir daha Nvidia ürünleri değil muadillerine yönelin. (AMD veya İntel)

• Beğen
İşte dinin önemi.Türkiyede açmak 10 milyon kat daha mantıklıyken sırf Yahudi lobisi yüzünden çölün ortasına açıyorlar.

• Beğen
Evet topluca Nvidia kartları alalım sonra bam bam bam bam güm vurup parçalayalım ve boykottt(!)
Yok hocam ben öyle kıralım vs hiçbirşey demedim sadece boykot yapalımdedim almaz ise ülkeye girmiş olsa bile almazsak zaten firmalar aldıkları yere iade ederler üreticilerde zaten birdaha mal göndermezler bu ülkede bu mal satılmıyor diye ama diğer arkadaşlar kıralım vs diye makara yapıyor. Yoksa ben sadece almayalım diyorum yeni AMD kartları da çıkıcakmış 32 GB nvidianın çok iyi alternatifleri geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi çevrenizde boykot ederseniz orası ayrı tabi o kişinin isteğine bağlı durum
Evet bende bunu söyledim diye kötü oldum kişisel bir tercihti benimkisi.

Zeka geriliğini gösteren asıl senin düşüncendir. Ülkeye girmiş ürünleri almayarak zaten üreticiler görüp zaten bu ülkede satılmıyor birdaha bu ülkeye mal göndermeyin diyecekler ama senin gibi düşünen asalak insanlar max 15 yaşındasın daha insanların kendi fikirlerine saygı gösteremeyecek kadar aptalsın ki kişisel tercihlerini küçümseyip aşağılıyorsun.
Türkiyede İktidar partisi seçmenleri ya da muhalefet partisinin seçmenlerinin yaptığı hangi boykut yerini buldu acaba ? Pasif bir uygulamadan başka bir şey değil. Gelmiş birde bana hakaret ediyor. 10 yıldır sizin gibi en düşük primat iq sune sahip insanlar kaldırımlara coca cola döküyor. Eee israil yok mu oluyor haahahahhahaahha :D Dolara burnunu sümküren falan filan var ülkede. Aynen dostum ben gerizekalıyım haklısın. Sizin gibiler çok zekisiniz. Kahrolsun İTRAİL

Geri