Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,764
tüh ya5080 i o alıcak
tüh ya5080 i o alıcak
Doğru söylüyorsun amd kullanan birine hediye etmeli sevaptırNe satması, bir de İsrail malını satıp para mı kazanacak bundan? Ya çevresinde siyonist biri varsa hediye etmeli ya da kırıp atmalı ama değil mi?
Ülkene girmiş parası verilmiş satışı olan birşeye boykot yapmak akıl tutulması ve zeka geriliği göstergesidir. Büyük şirketler ben israilden/amerikadan mal almıyorum. Daha kalitesini ve ucuzunu ülkemde üretip kendi vatandaşıma satıyorum demediği sürece senin gibi düşünen herkes kaybetmeye ve boş beleş boykot yapıp unutulmaya mahkumdur. Etkisiz elemanlar sizi.Herkes boykot yapmak zorunda değil sen yaparsın ben yapmam ben yaparım sen yapmazsın bu kişisel tercih meselesidir.
Hocam boykot ediyorsan bence nvidia kullanma. 5080i bana 20k ya sat. Bak kartın durumunu vb bilmiyorum. Ama nvidia boykatsa sat bana kral yarın kapıda ödemeli yolla. Zaten kart arıyorum.Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.
![]()
Teknoloji devi Nvidia İsrail'de 10 bin kişinin çalışacağı bir tesis kuracak
Şirketin, söz konusu tesise ek olarak 30 bin metrekarelik başka bir alanda Orta Doğu'nun en büyük veri merkezlerinden birini inşa edeceği aktarıldı. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Zeka geriliğini gösteren asıl senin düşüncendir. Ülkeye girmiş ürünleri almayarak zaten üreticiler görüp zaten bu ülkede satılmıyor birdaha bu ülkeye mal göndermeyin diyecekler ama senin gibi düşünen asalak insanlar max 15 yaşındasın daha insanların kendi fikirlerine saygı gösteremeyecek kadar aptalsın ki kişisel tercihlerini küçümseyip aşağılıyorsun.Ülkene girmiş parası verilmiş satışı olan birşeye boykot yapmak akıl tutulması ve zeka geriliği göstergesidir. Büyük şirketler ben israilden/amerikadan mal almıyorum. Daha kalitesini ve ucuzunu ülkemde üretip kendi vatandaşıma satıyorum demediği sürece senin gibi düşünen herkes kaybetmeye ve boş beleş boykot yapıp unutulmaya mahkumdur. Etkisiz elemanlar sizi.
Yok hocam ben öyle kıralım vs hiçbirşey demedim sadece boykot yapalımdedim almaz ise ülkeye girmiş olsa bile almazsak zaten firmalar aldıkları yere iade ederler üreticilerde zaten birdaha mal göndermezler bu ülkede bu mal satılmıyor diye ama diğer arkadaşlar kıralım vs diye makara yapıyor. Yoksa ben sadece almayalım diyorum yeni AMD kartları da çıkıcakmış 32 GB nvidianın çok iyi alternatifleri geliyor.Evet topluca Nvidia kartları alalım sonra bam bam bam bam güm vurup parçalayalım ve boykottt(!)
Evet bende bunu söyledim diye kötü oldum kişisel bir tercihti benimkisi.kendi çevrenizde boykot ederseniz orası ayrı tabi o kişinin isteğine bağlı durum
Türkiyede İktidar partisi seçmenleri ya da muhalefet partisinin seçmenlerinin yaptığı hangi boykut yerini buldu acaba ? Pasif bir uygulamadan başka bir şey değil. Gelmiş birde bana hakaret ediyor. 10 yıldır sizin gibi en düşük primat iq sune sahip insanlar kaldırımlara coca cola döküyor. Eee israil yok mu oluyor haahahahhahaahhaZeka geriliğini gösteren asıl senin düşüncendir. Ülkeye girmiş ürünleri almayarak zaten üreticiler görüp zaten bu ülkede satılmıyor birdaha bu ülkeye mal göndermeyin diyecekler ama senin gibi düşünen asalak insanlar max 15 yaşındasın daha insanların kendi fikirlerine saygı gösteremeyecek kadar aptalsın ki kişisel tercihlerini küçümseyip aşağılıyorsun.