NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Trump yüzünden olan durumlardan birisi daha. Kelebek etkisiyle devam ediyor.

Bidondan iyidir en azından dedik, Çin'in ve diğer BRICS ülkelerinin ekonomide yükselmesine sebep oldu.

AI Bubble bahanesiyle piyasayı şişirmeye devam Nvidia. Nereye kadar sürdürebilecek merak ediyorum.

aga bu haber yeni bişey değilki 6 7 ay önce israilin duyurduğu savaş dronlarında üstüne basa basa nvdia ve intel çipleri kullandıklarını söylemişlerdi zaten hatta teşekkürde etmişlerdi
şaka bir yana fan boy falan değilim ama bitek amd nin adı geçmiyor israil de

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Zaten Nvidia yazısını ters çevirip ikiye bölüp ayna karşısında bakarken tek gözünü kırparsan beni boykot etmeyin yazıyormuş

Aynen bende öyle düşündüm ve isteyene satarım Asus Rog Astral 5080 90k okutiyim :D
5080 in bu kadar pahalı olmasına bir türlü alışamadım. 5070ti lı sistem parasına satılıyor allahsız kart.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
GPT de kullanmayın o zaman :D
Kullanmıyordum ben hocam birkaç defa kullandım bu haberi görmeden önce tez yazarken lazım olmuştu kerata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5080 in bu kadar pahalı olmasına bir türlü alışamadım. 5070ti lı sistem parasına satılıyor allahsız kart.
Öyle valla hocam ama bence bu Asus rog vergisi + 4.fanın verdiği ekstra maliyet kaynaklı o fiyatta.

satılık nvidia ekran kartlarınız alınır, dmden ulaşabilirsiniz

1766078864575.webp

Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.

üzzdüü gerçekten

Ülkede kullandığı telefondan yediği gıdaya kadar Amerika/İsrail menşeili ürünler. Ama gel gör ki bu boykot kafasına erişebilecek aklı selim hiçbir insan yok bu dünyada. Neyi boykot ediyorsun kardeşim sen Türkiyede ? Ülkende kaliteli bir ürün mü var. Aynı fiyata daha rezil bir ürün alıp kullanmak istiyorsan buyur kardeşim boykot yap. Hatta gidin Nvidia kartları kaldırım taşı üstünde parçalayın. Ülkede yerli diye çıkartılan araba ithal arabalardan daha pahalı. Eleman gelmiş burada Türkiyenin en çok ticaret yaptığı ülke İsraile boykot yapacak aklı sıra. Anadolu irfanının zeka geriliğine hayranım. İnanarak boş konuşnan inanılmaz bir topluluk.

adamların halihazırda israilde 5 tane ofisi var zaten bir sürü israilli çalışıyor.

IMG_3236.webp

Ülkede kullandığı telefondan yediği gıdaya kadar Amerika/İsrail menşeili ürünler. Ama gel gör ki bu boykot kafasına erişebilecek aklı selim hiçbir insan yok bu dünyada. Neyi boykot ediyorsun kardeşim sen Türkiyede ? Ülkende kaliteli bir ürün mü var. Aynı fiyata daha rezil bir ürün alıp kullanmak istiyorsan buyur kardeşim boykot yap. Hatta gidin Nvidia kartları kaldırım taşı üstünde parçalayın. Ülkede yerli diye çıkartılan araba ithal arabalardan daha pahalı. Eleman gelmiş burada Türkiyenin en çok ticaret yaptığı ülke İsraile boykot yapacak aklı sıra. Anadolu irfanının zeka geriliğine hayranım. İnanarak boş konuşnan inanılmaz bir topluluk.
Herkes boykot yapmak zorunda değil sen yaparsın ben yapmam ben yaparım sen yapmazsın bu kişisel tercih meselesidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri