Ne satması, bir de İsrail malını satıp para mı kazanacak bundan? Ya çevresinde siyonist biri varsa hediye etmeli ya da kırıp atmalı ama değil mi?5080'i satmanı öneririm boykot yapıcaksan![]()
5080 in bu kadar pahalı olmasına bir türlü alışamadım. 5070ti lı sistem parasına satılıyor allahsız kart.Aynen bende öyle düşündüm ve isteyene satarım Asus Rog Astral 5080 90k okutiyim![]()
Kullanmıyordum ben hocam birkaç defa kullandım bu haberi görmeden önce tez yazarken lazım olmuştu kerataGPT de kullanmayın o zaman![]()
Öyle valla hocam ama bence bu Asus rog vergisi + 4.fanın verdiği ekstra maliyet kaynaklı o fiyatta.5080 in bu kadar pahalı olmasına bir türlü alışamadım. 5070ti lı sistem parasına satılıyor allahsız kart.
üzzdüü gerçektenBende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.
![]()
Teknoloji devi Nvidia İsrail'de 10 bin kişinin çalışacağı bir tesis kuracak
Şirketin, söz konusu tesise ek olarak 30 bin metrekarelik başka bir alanda Orta Doğu'nun en büyük veri merkezlerinden birini inşa edeceği aktarıldı. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Herkes boykot yapmak zorunda değil sen yaparsın ben yapmam ben yaparım sen yapmazsın bu kişisel tercih meselesidir.Ülkede kullandığı telefondan yediği gıdaya kadar Amerika/İsrail menşeili ürünler. Ama gel gör ki bu boykot kafasına erişebilecek aklı selim hiçbir insan yok bu dünyada. Neyi boykot ediyorsun kardeşim sen Türkiyede ? Ülkende kaliteli bir ürün mü var. Aynı fiyata daha rezil bir ürün alıp kullanmak istiyorsan buyur kardeşim boykot yap. Hatta gidin Nvidia kartları kaldırım taşı üstünde parçalayın. Ülkede yerli diye çıkartılan araba ithal arabalardan daha pahalı. Eleman gelmiş burada Türkiyenin en çok ticaret yaptığı ülke İsraile boykot yapacak aklı sıra. Anadolu irfanının zeka geriliğine hayranım. İnanarak boş konuşnan inanılmaz bir topluluk.