Scyrox v6 seçenekler arasında. Bu fiyatta şu an fırsat olarak gördüğünüz mouse önerileriniz var mı
Hocam büyüklüğü scyrox v6 ya göre daha mı büyük, palm grip için mi, teknik olarak v6 ya göre eşit mi daha mı iyibu gün elime ulaştı aşırı iyi. ultimate 2.0 olanı al kırmızısı çok hoş![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Scyrox v6 seçenekler arasında. Bu fiyatta şu an fırsat olarak gördüğünüz mouse önerileriniz var mı
teknik olarak çok daha iyi zaten daha iyi parça yok piyasada. boyut olaraka razer viper v3 pro ile birae bir aynı. bende almadan scyroxlara baktım ama bence fiyatına göre yetersizHocam büyüklüğü scyrox v6 ya göre daha mı büyük, palm grip için mi, teknik olarak v6 ya göre eşit mi daha mı iyi
Hocam peki asus keris 2 ye göre ne düşünürsünüzteknik olarak çok daha iyi zaten daha iyi parça yok piyasada. boyut olaraka razer viper v3 pro ile birae bir aynı. bende almadan scyroxlara baktım ama bence fiyatına göre yetersiz
asus msi falan daha çok markayı satıyo ben olsam marka alacaksam ya logitech ki onda da bi tık aynı durum var ama diğerleri kadar değil. ya da razer al. onun dışında önermemHocam peki asus keris 2 ye göre ne düşünürsünüz
Tamamdır hocam çok sağolasın.asus msi falan daha çok markayı satıyo ben olsam marka alacaksam ya logitech ki onda da bi tık aynı durum var ama diğerleri kadar değil. ya da razer al. onun dışında önermem