Yardım Max 3K kablosuz mouse öneriniz

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Bütçe
3000
Scyrox v6 seçenekler arasında. Bu fiyatta şu an fırsat olarak gördüğünüz mouse önerileriniz var mı

Scyrox v6 seçenekler arasında. Bu fiyatta şu an fırsat olarak gördüğünüz mouse önerileriniz var mı
bu gün elime ulaştı aşırı iyi. ultimate 2.0 olanı al kırmızısı çok hoş

bu gün elime ulaştı aşırı iyi. ultimate 2.0 olanı al kırmızısı çok hoş
Hocam büyüklüğü scyrox v6 ya göre daha mı büyük, palm grip için mi, teknik olarak v6 ya göre eşit mi daha mı iyi

Superlight 2 klonu. Hem palm hem claw grip için uygun

Hocam büyüklüğü scyrox v6 ya göre daha mı büyük, palm grip için mi, teknik olarak v6 ya göre eşit mi daha mı iyi
teknik olarak çok daha iyi zaten daha iyi parça yok piyasada. boyut olaraka razer viper v3 pro ile birae bir aynı. bende almadan scyroxlara baktım ama bence fiyatına göre yetersiz

teknik olarak çok daha iyi zaten daha iyi parça yok piyasada. boyut olaraka razer viper v3 pro ile birae bir aynı. bende almadan scyroxlara baktım ama bence fiyatına göre yetersiz
Hocam peki asus keris 2 ye göre ne düşünürsünüz

Hocam peki asus keris 2 ye göre ne düşünürsünüz
asus msi falan daha çok markayı satıyo ben olsam marka alacaksam ya logitech ki onda da bi tık aynı durum var ama diğerleri kadar değil. ya da razer al. onun dışında önermem

Geri