Razer BlackShark V2 X BİM'de 849 Lira.

playstation için diyor kral
Bu kulaklıklar her cihazda çalışıyor. Bakabilirsin istiyorsan. Zaten model ve özellikler herşeyi aynı, bu modelde sadece kulaklık genişletme kabloları yeşil değil siyah, oradan ayırt ediliyor. Pazarlama stratejisi kısaca.

Bimde nerde var hocam emin misiniz?
Evet hocam, önceden gittiğimde indirimsiz fiyatı ile satılıyordu. Bu hafta indirime sokmuşlar hemen aldım.
İnternetten şimdi bakınca 11 Eylülde stoğa gelmiş bir ürün olduğunu gördüm. Bizim buradaki bimde de ben yaklaşık 1 aydır görüyordum dolapta. Satılmayınca indirime sokmuş olabilirler. Normal fiyatı 1800 veya 1700 olarak gözüküyordu. Bölgesel, satılmayınca indirime sokulan bir ürün olabilir.

Ederi budur zaten berbat bir kulaklık 2k ya alınmaz

Evet hocam, önceden gittiğimde indirimsiz fiyatı ile satılıyordu. Bu hafta indirime sokmuşlar hemen aldım.
İnternetten şimdi bakınca 11 Eylülde stoğa gelmiş bir ürün olduğunu gördüm. Bizim buradaki bimde de ben yaklaşık 1 aydır görüyordum dolapta. Satılmayınca indirime sokmuş olabilirler. Normal fiyatı 1800 veya 1700 olarak gözüküyordu. Bölgesel, satılmayınca indirime sokulan bir ürün olabilir.
Bende bizim burdaki bimde uzun süredir takip ediyorum satılmadı kırmızı etiket olarak 1350tlye düşmüştü aldım. Dediğiniz rakam çok iyi fiyat

Bir indirim göremedim. Geçen Amazon'dan şu yeşil modelini ₺1500 almıştım. İtopya'da da indirim var. Ama ₺1500 önermem. Bim'de ₺850 yakalarsanız alabilirsiniz.

Ses kalitesi konusunda giriş seviyesi jak kulaklıklardan aşırı farkı yok. Yalan yok kulaklık rahat, ikinci bağlantıda önerdiğim EQ APO ayarına ek olarak spoiler içerisinde ilk videodaki ayarlar ile bir tık daha iyi oluyor. Alanlara o ayarları uygulamalarını öneririm. Mazleme kalitesi de çok iyi değil. Özenle ürün kullanan bir değilseniz kırma ihtimaliniz de yüksek, kablosu da keza plastik veya örgülü kablolar gibi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,436
Üyeler
187,511
Son üye
Dxan
Geri