MSI A750GL v ASUS AP-750G Hangisi Daha İyi

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Dostlar psumun ömrü bittiği için yeni psu alacağım sıfır alınabilecek en iyi ne var diye bakınca bunları buldum. Siz ne diyosunuz nasıl psular

Dostlar psumun ömrü bittiği için yeni psu alacağım sıfır alınabilecek en iyi ne var diye bakınca bunları buldum. Siz ne diyosunuz nasıl psular
Hem A750GL yi kullandım, şu anda da A850GL yi kullanıyorum. İkisinden birini seçeceksen MSI ama bence bu

Hem A750GL yi kullandım, şu anda da A850GL yi kullanıyorum. İkisinden birini seçeceksen MSI ama bence bu
yok hocam ya o kadar paraya çıkamam A750GL nasıl tavsiye eder misin

normalde 2.5kya 2.el alacaktım ama nolur nolmaz diye sıfır alıcam. Bütçem maks 5.5k
Sıfır almak mantıklı ama dediğim gibi her ne kadar sorunsuz kullandıysam da zorlayabiliyorsan Cratos u al.

İkiside iyi değil.
1766133553525.webp

1766133615124.webp

paranın hakkını versin istiyorsan buyurun bunu alın. SPL tier listinde ve @yusuf7878'in listesinde B+ olarak geçiyor.

anlamadığımdan soruyorum hocam,ne gibi farkı var bunların.
En basitinden kalite , koruma ve güç farkı :D 5k ya kaliteli bir 1000w varken gidip sırf marka olduğu için orta kalite/kalitesiz psulara üstelik 750w/850w iken para verilmemeli.

Geri