Daha yeni Mortal Kombat 11 aldım Xboxtan. Geçerli.Slmlar,
Hem Steam hemde Apple kampanyasında Electronic art ve Microsoft için ÜYELİK ÖDEMELERİ yazıyor , aylık/yıllık abonelikte mi kapmanyaya katılmış oluyoruz?Eaplay ve Microsoft Store dan oyun alsak kapmaynya gerçekleşmez mi acaba?(not:sanal pos harcamalarında diye eklemiş ama yinede şüpheleniliyor?)
Xbox'a kartı eklerken bilgiler doğru olmasına rağmen hata veriyor. Bu sorunu yaşayan yada çözebilen biri var mı?Daha yeni Mortal Kombat 11 aldım Xboxtan. Geçerli.
Her iki alım yoluylada ödül kazanamini sağlanıyor, yukarılarda masterCard yada visa gerekiyor denilmistiMerhabalar, TL card ile steamden alişveriş yapacağım fakat troy ödemeyi kabul etmiyor. sanal kart açıp mı yapmam gerekiyor. bir de steamden bakiye mi yüklemek yoksa oyunları almak mı kampanyayı etkiliyor.
Troy olabilir mi kartın?Xbox'a kartı eklerken bilgiler doğru olmasına rağmen hata veriyor. Bu sorunu yaşayan yada çözebilen biri var mı?
Aldığın doları banka kendi kuruyla TL'ye çeviriyor. İndirimde ertesi gün yansır kartına.Steam bakiyesi dolar ile alınmıyor mu nasıl indirim olacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstre indirimi mi?
Yok hocam troy değil, Microsoft ödemelerinde genelde hep bir sorun varmış bir türlü satin alım gerceklestiremedim. Türlü türlü kombinasyonlar deniyorum bakalimTroy olabilir mi kartın?