Yardım Valorant Kısayola Tıklayınca Oyun Açılmıyor

Reaksiyon skoru
70
Masaütündeki valorantı açıyorum ekrana bişey gelmiyor sadece riot games çalısıyor arkaplanda ve riot gamesi açtığım zaman açabiliyorum oyunu nasıl direk kısayoldan açabilirim?

aynı sorunu 3 haftadır yaşıyorum düzelir diye umuyorum

bendede aynı sorun var riot farkındadır herhalde düzeltmeye calısıyolardır

aynı sorun bende de var hocam sebebini anlayamadım. riot cliente tıkla oradan valorantı bul ona tıkla falan boş uğraş
Benimde aynı istemciden açıyorum kısayol işlevini yitirmiş :)

aynı sorunu 3 haftadır yaşıyorum düzelir diye umuyorum
Bende var sanıyordum bende var sanıyordum sadece ah riot ah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede aynı sorun var riot farkındadır herhalde düzeltmeye calısıyolardır
inşallah

aynı sorun bende de var. bu aralar valorantla ilgili saçma sapan sorunlar yaşıyorum. bazen val 29 57 vs hatalar veriyor. bazen clientte yeniden başlatın felan yazıyor clienti kapatıyorum açıyorum düzeliyor. sırf bunun için format attım biosa kadar sıfırladım hiç bir işe yaramadı.

aynı sorun bende de var. bu aralar valorantla ilgili saçma sapan sorunlar yaşıyorum. bazen val 29 57 vs hatalar veriyor. bazen clientte yeniden başlatın felan yazıyor clienti kapatıyorum açıyorum düzeliyor. sırf bunun için format attım biosa kadar sıfırladım hiç bir işe yaramadı.
ben iki kez vanguardı kaldırıp yükledim ama pek değişen bir şey yok

Hocam aynı şekilde bende de kernel power hatası veriyor oyun yüzünden sistemim donuyor riot vanguardı sildiğim zaman düzeliyor oyun iyice bozuldu düzelene kadar oynamayı düşünmüyorum

Geri