Oyuncu koltuğu önerisi xdrive 15 li plus vs hawk fab

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
9 ay kullanıp üniye gideceğim bütçe artırıp xdrive anka falanda alabilirim veya exvega ne önerilebilirsiniz.

xdrive 6500 küsur hawk ise 7 bin şuan sizce bütçe arttırmaya değer mi?

hocam boy 187 kg 90 kullananlar biraz küçük olduğunu söylüyorlar anka ile arasında ne kadar fark var veya exvega andromeda ile duruma göre onları da düşünebilirim
Kim söylüyor küçük diye? Sırf koltuğa çamur atmak için kendi kendinize bir şeyler uydurmayın.

Kim söylüyor küçük diye? Sırf koltuğa çamur atmak için kendi kendinize bir şeyler uydurmayın.
şuan kullanıyorum boy kilo tam uymakta evt bi tık küçük xdrive kullanan arkadaşım var daha rahat göründü gözüme ikiside güzel markalar devasa fark yaratmazlar

şuan kullanıyorum boy kilo tam uymakta evt bi tık küçük xdrive kullanan arkadaşım var daha rahat göründü gözüme ikiside güzel markalar devasa fark yaratmazlar
196 boyum var 93 kiloyum çok rahat bir şekilde 15'li plus'a sığıyorum küçük diyen kötü niyetlidir.

9 ay kullanıp üniye gideceğim bütçe artırıp xdrive anka falanda alabilirim veya exvega ne önerilebilirsiniz.
hawk fab önermem konforsuz kalitesiz bir koltuk gıcırtı tak tuk sesleri eksilmiyor oturma yeri çok ince bel yastığı araya kaçıyor boyun yastığı fıtık ediyor

trendyol yorumlarında görmüştüm koltuğa çamur atmak niye isteyeyim sadece öneri istemiştim ve çamur atmak isteyeceğim koltuğu niye listeme koyayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen sanırım xdrive 15 li plus kumaş alacam anka serisinde indirim falan olmazsa veya exvega andromeda da.

6700 liraya düşmüştü 15 li plus kaçırdım fiyatı artmış bugün alamadım tekrar düşer mi?

Geri