furkankong
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
9 ay kullanıp üniye gideceğim bütçe artırıp xdrive anka falanda alabilirim veya exvega ne önerilebilirsiniz.
15li plus daha iyi kumaş olanını al ikisini de kullandimxdrive 6500 küsur hawk ise 7 bin şuan sizce bütçe arttırmaya değer mi?
hocam boy 187 kg 90 kullananlar biraz küçük olduğunu söylüyorlar anka ile arasında ne kadar fark var veya exvega andromeda ile duruma göre onları da düşünebilirim15li plus daha iyi kumaş olanını al ikisini de kullandim
Kim söylüyor küçük diye? Sırf koltuğa çamur atmak için kendi kendinize bir şeyler uydurmayın.hocam boy 187 kg 90 kullananlar biraz küçük olduğunu söylüyorlar anka ile arasında ne kadar fark var veya exvega andromeda ile duruma göre onları da düşünebilirim
şuan kullanıyorum boy kilo tam uymakta evt bi tık küçük xdrive kullanan arkadaşım var daha rahat göründü gözüme ikiside güzel markalar devasa fark yaratmazlarKim söylüyor küçük diye? Sırf koltuğa çamur atmak için kendi kendinize bir şeyler uydurmayın.
196 boyum var 93 kiloyum çok rahat bir şekilde 15'li plus'a sığıyorum küçük diyen kötü niyetlidir.şuan kullanıyorum boy kilo tam uymakta evt bi tık küçük xdrive kullanan arkadaşım var daha rahat göründü gözüme ikiside güzel markalar devasa fark yaratmazlar
hawk fab önermem konforsuz kalitesiz bir koltuk gıcırtı tak tuk sesleri eksilmiyor oturma yeri çok ince bel yastığı araya kaçıyor boyun yastığı fıtık ediyor9 ay kullanıp üniye gideceğim bütçe artırıp xdrive anka falanda alabilirim veya exvega ne önerilebilirsiniz.
fab için demiştim196 boyum var 93 kiloyum çok rahat bir şekilde 15'li plus'a sığıyorum küçük diyen kötü niyetlidir.
15li plus ama kumaş olan9 ay kullanıp üniye gideceğim bütçe artırıp xdrive anka falanda alabilirim veya exvega ne önerilebilirsiniz.
trendyol yorumlarında görmüştüm koltuğa çamur atmak niye isteyeyim sadece öneri istemiştim ve çamur atmak isteyeceğim koltuğu niye listeme koyayım?Kim söylüyor küçük diye? Sırf koltuğa çamur atmak için kendi kendinize bir şeyler uydurmayın.