Yardım Sessiz klavye mouse önerisi

Flex45

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, sessiz bir klavye, oyuncu mouse ve hoparlöre ihtiyacım var en çok tercih edilen ürünler hangileri sizce f/p arıyorum. Teşekkürler.

Membran klavye veya linear switchli klavye alman gerekiyor. Ama membran daha sessiz olacaktır.

Sessiz oyuncu faresi bulabileceğini sanmıyorum. Çift basma olmasın veya uzun ömürlü olsun diye kullanılan switchler her türlü ses yapıyor. Sessiz ofis tipi mouselar var. Ama onlar da oyunlar için uygun değil.

Bu arada kesinlikle bütçe belirtmen lazım. Yoksa sana göre pahalı kalacak ürünler önerilir. Bütçe belirtirsen ona göre fare önerisi yapalım.

Hoparlör olarak bende şu var.

Bağlantıdaki ayarlar ile hoparlörden sesi net alabiliyorum. Ayar yapmazsan dandik bir kulaklık gibi oluyor.

Bu markanın şu ürünü çok satıyordu, ama şu anlık stoğu yok.

Son düzenleme:
Membran klavye veya linear switchli klavye alman gerekiyor. Ama membran daha sessiz olacaktır.

Sessiz oyuncu faresi bulabileceğini sanmıyorum. Çift basma olmasın veya uzun ömürlü olsun diye kullanılan switchler her türlü ses yapıyor. Sessiz ofis tipi mouselar var. Ama onlar da oyunlar için uygun değil.

Bu arada kesinlikle bütçe belirtmen lazım. Yoksa sana göre pahalı kalacak ürünler önerilir. Bütçe belirtirsen ona göre fare önerisi yapalım.

Hoparlör olarak bende şu var.

Bağlantıdaki ayarlar ile hoparlörden sesi net alabiliyorum. Ayar yapmazsan dandik bir kulaklık gibi oluyor.

Bu markanın şu ürünü çok satıyordu, ama şu anlık stoğu yok.

Klavye olayını çözdüm membrane alacağım peki sessiz olmasada bir gaming mouse alayım diyorum ortalama 500-1k falan verebilirim fakat membran gibi bir ismi var mı tavsiye edeceğiniz mouseların ona göre arama yapıp kendime göre en uygununu bulabilirim nelere bakacağımı bilmiyorum şu anda aynı şey hoparlör içinde geçerli. Teşekkürler

Bunlar işinizi görür diye düşünüyorum. İki ürünün de benzer özellikleri var. Bu fiyatlara 3311 sensör işinizi görecektir.

Ek olarak Claws'ın şu fareleri var. Ama batarya kısmında benim iyi bir deneyimim yok. Yedek fare olarak Crossfire Air modeli var. Oyun farem Scyrox V8 daha düşük MAh'ı bu fareden daha uzun süre gidiyor. Yani anlamadığım bir sorunu var ya pilinin kalitesi iyi değil ya da RGB kapatmış olsam bile artık yazılımsal bir sorundan mı tüketim yapıyor galiba bilemiyorum. iyi olduğunu söyleyemem. Tabii Scyrox içerisindeki bileşenler daha kaliteli pil verimliliğinde daha iyi olabilir.

Ben yukarıdaki ürünlerden birini almanı öneririm.

2025-12-20_02-29.webp

Bu arada sessiz mouselar şunlar oluyor. FPS oynamıyorsan bir tık iş görür. Bu ürünün skatezi kötü, elimde dot skatez vardı kırmızı olanlardan onlarla değiştim. Skatez olmadan mouse pad üzerinde kullanmazdım. Eğer gece birilerinin yanında basit oyunlar oynuyorsan yukarıdaki ürünlere ek olarak bunu da alabilirsin.

İstiyorsan yeşilini de alabilirsin daha hızlıdır. Kırmızı daha uzun ömürlü oluyor. Kumaş ve cam mouse padler ile uyumlu. Mouse padin plastik iste beyaz ve yeşile yönelin.

Hoparlör konusunu örnek attım. Çok bilgim yok. Eskisi kadar kullanılmadığından da çok kalitelileri ve Çinlilerin ürettiği öylesine ürünler var. Benim yukarıdaki hoparlör işimi görüyor. Hepsiburada'dan kupon ile ₺500 civarına almıştım. Çoğu zaman kablosuz kulaklık kullanıyorum ama.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri