Membran klavye veya linear switchli klavye alman gerekiyor. Ama membran daha sessiz olacaktır.
Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış...
Sessiz oyuncu faresi bulabileceğini sanmıyorum. Çift basma olmasın veya uzun ömürlü olsun diye kullanılan switchler her türlü ses yapıyor. Sessiz ofis tipi mouselar var. Ama onlar da oyunlar için uygun değil.
Bu arada kesinlikle bütçe belirtmen lazım. Yoksa sana göre pahalı kalacak ürünler önerilir. Bütçe belirtirsen ona göre fare önerisi yapalım.
Hoparlör olarak bende şu var.
Bağlantıdaki ayarlar ile hoparlörden sesi net alabiliyorum. Ayar yapmazsan dandik bir kulaklık gibi oluyor.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirmeyi de pek anlamıyorum.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini anlatacağım. Bunun için...
Bu markanın şu ürünü çok satıyordu, ama şu anlık stoğu yok.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com