Cs2 Skin alabileceğim siteler?

tunahanozler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
Hesabımda şuan boşta duran 10 dolar var üstüne bi 5,10 dolar daha ekliyip skin alayım diyordum da bu hesaptaki parayı siteye aktarabilir miyim? ve hangi site önerirsiniz?

Skin alıp başka sitede satabilirsiniz ancak, o da 2 haftanızı alır takas banlarından dolayı.

Skin almak için csfloat sitesini kullanabilirsiniz, ben sadece steamdaki bakiyeyi siteye atmanın zahmetli bir iş olduğunu hatırlatmak istedim. Siteye sattığınızda komisyon da ödersiniz zaten nakit paraya döndüğü için 10 dolarlık item 7 dolar olur tahmini.

Skin almak için csfloat sitesini kullanabilirsiniz, ben sadece steamdaki bakiyeyi siteye atmanın zahmetli bir iş olduğunu hatırlatmak istedim. Siteye sattığınızda komisyon da ödersiniz zaten nakit paraya döndüğü için 10 dolarlık item 7 dolar olur tahmini.
o zaman ayrı ayrı yapayım en iyisi. peki hocam 10 dolara m4a1s skini önerirmisin? black lotus var suan aklımda

o zaman ayrı ayrı yapayım en iyisi. peki hocam 10 dolara m4a1s skini önerirmisin? black lotus var suan aklımda
Basilisk, Kabus, Stratosfer ve dediğiniz gibi Black Lotus skinlerine bakabilirsiniz hocam. Yatırım olarak bir değeri yok göze hitap eden skinler bunlar.

Basilisk, Kabus, Stratosfer ve dediğiniz gibi Black Lotus skinlerine bakabilirsiniz hocam. Yatırım olarak bir değeri yok göze hitap eden skinler bunlar.
10 dolarlık yatırım olmaz zaten hocam diye dusunuyorum oyle boş durmasın hesap

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
10 dolarlık yatırım olmaz zaten hocam diye dusunuyorum oyle boş durmasın hesap
Öyle demeyin hocam belli olmuyor nereden ne geleceği. 5 dolarlık AK skinim 95 dolar oldu. (ben 30 dolar da sattım :) )

Öyle demeyin hocam belli olmuyor nereden ne geleceği. 5 dolarlık AK skinim 95 dolar oldu. (ben 30 dolar da sattım :) )
22 dolara aldığım karakter 100 dolara çıktı😁 bu arada skinlerin hepsi aşırı güzel sence hangisi hocam sen dersen onu alacağım

• Beğen
22 dolara aldığım karakter 100 dolara çıktı😁 bu arada skinlerin hepsi aşırı güzel sence hangisi hocam sen dersen onu alacağım
Ben Basilisk alırdım muhtemelen, işlemeli skinleri seviyorum AK47-Cartel kullanıyorum zaten, uyumlu olur. O istisnayı saymazsak Kabus alırdım.

Hocam ona uyumlu usp ne önerirsin böyle renkli renkli cavlayan
Jawbreaker hocam, Kraliyet Muhafızı diye bir şey de var benlik değil ama M4 Kabus ile uyumlu durabilir. The Traitor diyecektim ama kırmızı skin olduğu için fiyatının uçtuğunu unuttum.

Jawbreaker hocam, Kraliyet Muhafızı diye bir şey de var benlik değil ama M4 Kabus ile uyumlu durabilir. The Traitor diyecektim ama kırmızı skin olduğu için fiyatının uçtuğunu unuttum.
eyvallah hocam çok teşekkür ediyorum hayırlı geceler.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri