Telefon Alırken Satıcı Önemli Mi?

Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum. PTTAvm üzerinde daha ucuza satılıyor ama PTTAvm bana hiç güven vermiyor. 1-2 bin lira fazla verip hepsiburada gibi resmi satıcılardan mı alınmalı yoksa PTT AVMden de alınabilir mi?

PTTavm yi sokaktaki bir telefon satıcısı gibi düşünebilirdimiz kesinlikle resmi satıcılardan alınmalı

ne alacan telefon olarak

tabi önemli kral 2-3 fazla ver yetkili satıcıdan al amazon trendyol hepsiburada hepsi olur

S24'ü şurdan

S25 FE yi de şurdan al
S25 Fe'yi n11 uzerinden mediamarkt satıcısı üzerinden almayı düşünüyorum. S24 alırsam da dediğiniz gibi hb uzerinden alacağım.

S25 Fe'yi n11 uzerinden mediamarkt satıcısı üzerinden almayı düşünüyorum. S24 alırsam da dediğiniz gibi hb uzerinden alacağım.
N11 de daha düşük fiyatsa ordan alabilirsin.

S24 daha küçük, kompakt bir telefon. S25 fe ona kıyasla daha büyük. Bu farkı göz önünde bulundur.

N11 de daha düşük fiyatsa ordan alabilirsin.

S24 daha küçük, kompakt bir telefon. S25 fe ona kıyasla daha büyük. Bu farkı göz önünde bulundur.
Küçük olmasını istiyorum zaten. S25Fe kuponla 1000 tl daha ucuza geliyor. Ekran konusu ve güncellik dışında s24 çok daha mantıklı duruyor.

Geri