Yardım Logitech G G435 VS Razer Barracuda X ?

Hocam ben de aynı durumdayım. şöyleki ben arkadaşımın g435'ini denedim acayip hafif inanılmaz bir şey. kumaş ped harika ama ses kalitesi o kadar kötüydü ki direk kafamdan silmiştim. sonra razer kraken v4 aldım 5k'ya iyidir heralde o akdar para veriyoruz diye. onun da ses kalitesini hiç beğenmedim üstüne ağırdı baya kafamı yordu iade ettim. dün de barracuda x aldım haftaya gelicek bakalım tatmin eder umarım bunu iade edemeyeceğim açarsam incehesaptan aldım...

teşhir ürün olabilir cünkü fiyat farkı çok fazla gözüküyor.
Siyah rengi bir süredir o fiyatta çünkü stokları yok ama normal satış fiyatları 3.8-4k arasıydı son dönemde. Beklerim derseniz yakında tekrar stoklara gelir. Başka kulaklık derseniz HyperX Cloud III var.

Siyah rengi bir süredir o fiyatta çünkü stokları yok ama normal satış fiyatları 3.8-4k arasıydı son dönemde. Beklerim derseniz yakında tekrar stoklara gelir. Başka kulaklık derseniz HyperX Cloud III var.
HyperX Cloud III yt yorumlarında yarı yarıya şikayet var bu kulaklıkta ne kadar doğru bilmiyorum ama Cloud II daha iyi diyorlar onunda fiyat yüksek

Elimde hem Logitech g435 var hemde hyperx cloud 3 s wireless var. Konfor olarak g435 çok daha rahat ses seviyesi anlamında hyperx çok daha iyi ama aşırı profesyonel kullanmıcaksan kulaklığı g435 de yeterli olur bence

Geri