burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
GameSir Nova 2 Lite ile Super Nova arasında neredeyse 1k fark var. Lite yerine super almaya değer mi? Farkları nelerdir?
O farka değer bende 2 tane nova 2 lite var memnun muyum işimi görüyor ama süper alınabiliyorsa değmezGameSir Nova 2 Lite ile Super Nova arasında neredeyse 1k fark var. Lite yerine super almaya değer mi? Farkları nelerdir?
hocam değer mi değmez mi anlamadım asdahsdasdO farka değer bende 2 tane nova 2 lite var memnun muyum işimi görüyor ama süper alınabiliyorsa değmez
reisi etiketleyemedim eyvallah kankam@Diavelin yardımcı olacaktır şahsen kendisi bu konularda iyi
Değer değerhocam değer mi değmez mi anlamadım asdahsdasd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reisi etiketleyemedim eyvallah kankam
kafa secuziye de gitmiyor değil ama nova 2 lite ile hemen hemen aynı fiyatı o yüzden mantıklı değil sanırımhocam değer mi değmez mi anlamadım asdahsdasd
reisi etiketleyemedim eyvallah kankam
sık değil de biriyle oynarsam diye alayım diyorum. dualshock 5 var bende. ikinci kol yaparım ds5 iDeğer değersık gamepad kullanıyorsan bir zaman sonra duvara çalasın gelebilir liteı
Super Nova’nın artıları:GameSir Nova 2 Lite ile Super Nova arasında neredeyse 1k fark var. Lite yerine super almaya değer mi? Farkları nelerdir?
hocam memnun kalmayanlar da var. sadece wraith satıyor. sıkıntı. amazondan peşin 3 e bölecemSuper Nova’nın artıları:
Nova 2 Lite’ın artıları:
- Tuşlarının yerleri değiştirilebiliyor
- Kaymaz silikon kaplaması var
- Şarj dock’u var
- Jiroskopu var
- Ön yüz plakaları değiştirilebiliyor
- RGB aydınlatması var
- D-Pad’i mekanik
Super Nova'ya çıkıcak bütçeniz varsa kesinlikle değer.
Alternatif olarak Fantech EOS Pro II S’i önerebilirim; hem TMR hem de mekanik butonlara sahip ve hem analog stick’leri hem de d-pad'i değiştirilebiliyor.
Alternatif olarak önerdim zaten GameSir Super Nova alsanızda pişman olmazsınız çok fazla arkadaşım kullanıyor hepsi memnunlarhocam memnun kalmayanlar da var. sadece wraith satıyor. sıkıntı. amazondan peşin 3 e bölecem
yok hocam anladım teşekkür ederim. siz diyince baktım. birkaç kişi şikayet etmiş bir de wraith üzerinden olunca çekindim. supernova daha cazip geldiAlternatif olarak önerdim zaten GameSir Super Nova alsanızda pişman olmazsınız çok fazla arkadaşım kullanıyor hepsi memnunlar