Yardım Gamesir gamepadler ile ilgili

burakistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
GameSir Nova 2 Lite ile Super Nova arasında neredeyse 1k fark var. Lite yerine super almaya değer mi? Farkları nelerdir?

Özetle, aradaki 1.000 TL fark şu 4 temel özellik için ödeniyor:

1. Şarj Standı: Super Nova kutusundan manyetik şarj standı çıkar, Lite’ta yoktur.
  2. Batarya: Super Nova’nın şarjı 2 kat daha uzun gider (1200 mAh vs 600 mAh).
  3. Arka Tuşlar: Super Nova'da ekstra programlanabilir arka butonlar vardır, Lite'ta yoktur.
  4. Jiroskop: Super Nova'da hareket sensörü (6-Axis) vardır, Lite'ta yoktur.
Karar:

• "Kolu standa koyayım hep şarjda kalsın, arka tuşları kullanırım, şarjı uzun gitsin" diyorsan Super Nova almalısın.
  • "Bunlar lüks özellikler, bana sadece kaliteli analog ve sağlam bağlantı yeter" diyorsan Nova 2 Lite en mantıklı seçimdir.
hocam yapay zeka bu şekilde yanıtladı

GameSir Nova 2 Lite ile Super Nova arasında neredeyse 1k fark var. Lite yerine super almaya değer mi? Farkları nelerdir?
O farka değer bende 2 tane nova 2 lite var memnun muyum işimi görüyor ama süper alınabiliyorsa değmez

hocam değer mi değmez mi anlamadım asdahsdasd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reisi etiketleyemedim eyvallah kankam
Değer değer :D sık gamepad kullanıyorsan bir zaman sonra duvara çalasın gelebilir liteı

hocam değer mi değmez mi anlamadım asdahsdasd

reisi etiketleyemedim eyvallah kankam
kafa secuziye de gitmiyor değil ama nova 2 lite ile hemen hemen aynı fiyatı o yüzden mantıklı değil sanırım

Değer değer :D sık gamepad kullanıyorsan bir zaman sonra duvara çalasın gelebilir liteı
sık değil de biriyle oynarsam diye alayım diyorum. dualshock 5 var bende. ikinci kol yaparım ds5 i

Super Nova’nın artıları:
  • Tuşlarının yerleri değiştirilebiliyor
  • Kaymaz silikon kaplaması var
  • Şarj dock’u var
  • Jiroskopu var
  • Ön yüz plakaları değiştirilebiliyor
  • RGB aydınlatması var
Nova 2 Lite’ın artıları:
  • D-Pad’i mekanik

Super Nova'ya çıkıcak bütçeniz varsa kesinlikle değer.

Alternatif olarak Fantech EOS Pro II S’i önerebilirim; hem TMR hem de mekanik butonlara sahip ve hem analog stick’leri hem de d-pad'i değiştirilebiliyor.

Son düzenleme:
Super Nova’nın artıları:
  • Tuşlarının yerleri değiştirilebiliyor
  • Kaymaz silikon kaplaması var
  • Şarj dock’u var
  • Jiroskopu var
  • Ön yüz plakaları değiştirilebiliyor
  • RGB aydınlatması var
Nova 2 Lite’ın artıları:
  • D-Pad’i mekanik

Super Nova'ya çıkıcak bütçeniz varsa kesinlikle değer.

Alternatif olarak Fantech EOS Pro II S’i önerebilirim; hem TMR hem de mekanik butonlara sahip ve hem analog stick’leri hem de d-pad'i değiştirilebiliyor.
hocam memnun kalmayanlar da var. sadece wraith satıyor. sıkıntı. amazondan peşin 3 e bölecem

hocam memnun kalmayanlar da var. sadece wraith satıyor. sıkıntı. amazondan peşin 3 e bölecem
Alternatif olarak önerdim zaten GameSir Super Nova alsanızda pişman olmazsınız çok fazla arkadaşım kullanıyor hepsi memnunlar

Alternatif olarak önerdim zaten GameSir Super Nova alsanızda pişman olmazsınız çok fazla arkadaşım kullanıyor hepsi memnunlar
yok hocam anladım teşekkür ederim. siz diyince baktım. birkaç kişi şikayet etmiş bir de wraith üzerinden olunca çekindim. supernova daha cazip geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,720
Üyeler
186,527
Son üye
aky32
Geri