nurullahblc66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 351
direk tedaşı felan araman lazım. onlardan kaynaklıysa bozulan şeyleri de ödemek zorunda
hocam doğru diyor çünkü sürekli olmaya başladı aldığım ampüller 2 hafta zor dayanıyorHocam zeka problemimiz yok y*pay zekaya bizde sorabilirzi ayrıca verdiği bilgi zerre değerli değil. spam yapıyorsunuz raporladım.
Telefon u yanmıs sormak aklına gelmemiş olabilir istediğiniz yere raporlayabilirsiniz ben orda kendi bilgilerimide paylaştım ztnHocam zeka problemimiz yok y*pay zekaya bizde sorabilirzi ayrıca verdiği bilgi zerre değerli değil. spam yapıyorsunuz raporladım.
aynen hocam telefon yanık heralde açılmıyor. buradaki arkadaşlardan iyi bilgiler aldım. yani spam değilTelefon u yanmıs sormak aklına gelmemiş olabilir istediğiniz yere raporlayabilirsiniz ben orda kendi bilgilerimide paylaştım ztn
hocam onu nereden anlarım telefonum gitti tam nasıl yapılır başka bir sebep gösterebilirler mi ugraşmaya değer midirek tedaşı felan araman lazım. onlardan kaynaklıysa bozulan şeyleri de ödemek zorunda
Hocam dedigim gibi bence siz genede bir elektrikçiye falan baktırınaynen hocam telefon yanık heralde açılmıyor. buradaki arkadaşlardan iyi bilgiler aldım. yani spam değil
en erken pazartesi bakılır umarım pc yanmazHocam dedigim gibi bence siz genede bir elektrikçiye falan baktırın
Yanma ihtimali baya Yuksek aklınızda bulunsun evinizde bir yangın söndürme cihazı olsun yangın bile çıkartır oen erken pazartesi bakılır umarım pc yanmaz
bakalım hocam onu da en erken pazartesi bakabilirimYanma ihtimali baya Yuksek aklınızda bulunsun evinizde bir yangın söndürme cihazı olsun yangın bile çıkartır o
ev sahıbıne sor muhtemelen ondan dolayıdırhiç bir bilgim yok yeni taşındım en korktuğum şey pc ye zarar vermesi tüm parayı buna vermiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana sorun olur mu yanlış açtığım için aslında pc için endişeliyim
Depozito yandı kesin oda hatasını kabul etmezev sahıbıne sor muhtemelen ondan dolayıdır
hocam emlakcidan kiraladım yarın dönüş yapar muhtemelenev sahıbıne sor muhtemelen ondan dolayıdır
depozito yok hocamDepozito yandı kesin oda hatasını kabul etmez
Kullanıcı hatası der bencehocam emlakcidan kiraladım yarın dönüş yapar muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
depozito yok hocam
tr de kımse kabul etmez , topraklama sonradan eklenen bişey değil en başından beri hatta olur (sonradan da eklenıyor fakat doğal olanı en baştan bınaya yapılması)Depozito yandı kesin oda hatasını kabul etmez