supremekalel
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Mouse scyrox v8 kullaniyorum klavye olarak ikisi arasindan hangisini tercih etmeliyim?
F1 f2 olsa iyiydi ama benim icin cok olumsuz birsey degil.Ben Wraith tercih ederdim. Bence klavyede Fonksiyon (F1-F12) tuşları olmalı.
Evet aynen oyle bu klavyede karar kildim yarina kadar siparis gececemxpunk63 alüminyum kasa ve gateron jade olmasıyla daha iyi
F1 f2 f3... Tuslari win tusuna basili tutunca oluyor zaten sanirsamxpunk63 alüminyum kasa ve gateron jade olmasıyla daha iyi
evet öyle oluyor bence f tuşları çok gereksiz aktif olarak hiçbir oyunda kullanmıyorum o yüzden benim için dert olmadı ama sürekli kullanman gerekiyorsa 75lik tercih edilebilir tabiEvet aynen oyle bu klavyede karar kildim yarina kadar siparis gececem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F1 f2 f3... Tuslari win tusuna basili tutunca oluyor zaten sanirsam
Olsa bencede iyi olurdu ama dedigin gibi oyunlarda hatta gundelikte bile cok kullanilmiyor. Gundelik icin yedek klavyemde oldugu icin cok sorun etmedim. Bu arada apex prodan gececem bu klavyeyeevet öyle oluyor bence f tuşları çok gereksiz aktif olarak hiçbir oyunda kullanmıyorum o yüzden benim için dert olmadı ama sürekli kullanman gerekiyorsa 75lik tercih edilebilir tabi
aradaki farkı çok hissedersin alüminyum kasalı klavyeler farklı hissettiriyorOlsa bencede iyi olurdu ama dedigin gibi oyunlarda hatta gundelikte bile cok kullanilmiyor. Gundelik icin yedek klavyemde oldugu icin cok sorun etmedim. Bu arada apex prodan gececem bu klavyeye
Bunu duyduguma sevindimaradaki farkı çok hissedersin alüminyum kasalı klavyeler farklı hissettiriyor
Engellemisler dedigin olayi tek tek iptal edilmiyoraradaki farkı çok hissedersin alüminyum kasalı klavyeler farklı hissettiriyor
Kampanyali urun eklemisim diye oyle olmus. Hallettim simdi ve 6 ay taksitle almis oldum. Tesekkur ederim. Bir de sey sorcam bilek destegi kullanmak sart degil dimi? On kismi biraz yuksek duruyorEngellemisler dedigin olayi tek tek iptal edilmiyor![]()
ben kullanmıyorum tercih meselesi birazEngellemisler dedigin olayi tek tek iptal edilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kampanyali urun eklemisim diye oyle olmus. Hallettim simdi ve 6 ay taksitle almis oldum. Tesekkur ederim. Bir de sey sorcam bilek destegi kullanmak sart degil dimi? On kismi biraz yuksek duruyor
Hocam bende V8 kullanıyorum mouse olarak. Yanına bundan alıcam bi tane. Size de öneririm.Mouse scyrox v8 kullaniyorum klavye olarak ikisi arasindan hangisini tercih etmeliyim?
Onerin icin tesekkurler scyrox daha cok hosuma gitti ama v8 +w75 v2 kombinasyonunu kuzenime yaptikHocam bende V8 kullanıyorum mouse olarak. Yanına bundan alıcam bi tane. Size de öneririm.
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: ''Kitsune Edition'' sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Not 2: 11.12.2025 Tarihinden önce alınan Ciela siparişleri gönderilmeye başlanmıştır. 11.12.2025 Tarihinden itibaren alınan Ciela siparişleri ön siparişe dahildir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece...wraithesports.com