Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

deniz1

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar,

Corsair K60 PRO mekanik klavye kullanıyorum ve klavyede bağlantı sorunları var 1-2 aydır. Cihazın ışıkları bir anda yanıp sönmeye ve pc ile temassızlık yapmaya başlıyor ve o anlarda cihazı kullanamıyorum. ESC'ye basıp reset atmayı denedim vs. ama olmadı. Bağlantı kablosu "USB to type c" ve onu da değiştirdim ama yine aynı sorunlar devam ediyor, en son başka bir laptopa taktım 1-2 gün kullandım hiç sorun çıkarmadı klavye. Sorun sanırım kendi pc'imde.

Ne yapmam lazım? Bu problemi yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Merhabalar,

Corsair K60 PRO mekanik klavye kullanıyorum ve klavyede bağlantı sorunları var 1-2 aydır. Cihazın ışıkları bir anda yanıp sönmeye ve pc ile temassızlık yapmaya başlıyor ve o anlarda cihazı kullanamıyorum. ESC'ye basıp reset atmayı denedim vs. ama olmadı. Bağlantı kablosu "USB to type c" ve onu da değiştirdim ama yine aynı sorunlar devam ediyor, en son başka bir laptopa taktım 1-2 gün kullandım hiç sorun çıkarmadı klavye. Sorun sanırım kendi pc'imde.

bendede kullandığım iki mouseun usb-type-c kablolarında meydana geliyor kablolar temassızlık yapıyor gibi ama normalde çalışıyorlar benim pcde bişi oluyor anlamadım. tak çıkar olup duruyor ama kablolar bozukta değil.

Merhabalar,

up bende şuan yaşıyorum var mı tavsiyesi olan?

up bende şuan yaşıyorum var mı tavsiyesi olan?
Selamlar hocam, ben çözdüm problemi. Chatgpt'ye sorarak yaptım. Görselde verdiği ilk 2. ve 3. çözümü uyguladım. 1.seçeneği zaten uyguluyordum. Özellikle seçenek çözdü benim problemi muhtemelen. Bir o şekilde dene bakalım?

Ekler

• mekanik klavye çözümler.webp
    mekanik klavye çözümler.webp
    127.6 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye