C4 ALINMAZ XBOX 360 MI KALDIxbox 360 e alınır mı? 2 kol kinect e kasa son çıkım
ps3 alacaksınız en azından oyun katologu daha geniş üstüne türkçe oyunlarda var klasikleri oynamak için en iyi tercih xbox 360 kötüniye alınmasin ki 3000 tl ye daha iyisi varsa aliyim
zaten kinect ve fifa ve kollarını pc de kullanmak için alicam cihaziböyle evde bowling frisby gibi şeyler oynamak için arkadaş ortamı ile alınabilir gayet makul ki eski fifalar filan baya keyifli oluyor
temizini bulamadım o fiyatlaraps3 alacaksınız en azından oyun katologu daha geniş üstüne türkçe oyunlarda var klasikleri oynamak için en iyi tercih xbox 360 kötü
hocam eger xbox alacaksan şişman kasa xbox one kovala onlar ps3 fiyatına yakalarsın baya güncel oyun oynarsın gamepass da çekersin tertemizzaten kinect ve fifa ve kollarını pc de kullanmak için alicam cihazi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temizini bulamadım o fiyatlara
e kasanın kırımı kolay diye bakmıştım araştirdigima gore one ones onex kırılmıyor ondan 360 tercih ediyorum zaten gamepassa verebilecek param yok yanihocam eger xbox alacaksan şişman kasa xbox one kovala onlar ps3 fiyatına yakalarsın baya güncel oyun oynarsın gamepass da çekersin tertemiz
gamepass 400 tl hocam premium aylık xbox one oldugu için ultimate e gerek yok xbox 360 da çok eskidi artık biraz daha güncel olsun adam gibi oyun oynarsınız orginale kasanın kırımı kolay diye bakmıştım araştirdigima gore one ones onex kırılmıyor ondan 360 tercih ediyorum zaten gamepassa verebilecek param yok yani
valla ayda 400 tl verebilsem one de almam series s e falan bakarımda durum bu yanigamepass 400 tl hocam premium aylık xbox one oldugu için ultimate e gerek yok xbox 360 da çok eskidi artık biraz daha güncel olsun adam gibi oyun oynarsınız orginal
dedigim gibi çok eskide kaldı artık en azından ne yap et biraz para ver ps4 kırık al güncel tüm oyunları oyna en azından xbox 360 filan çok kötü grafiksel olarak üzer bayavalla ayda 400 tl verebilsem one de almam series s e falan bakarımda durum bu yani