🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

Vatanda vardı bildiğim. Zaten vatandan fibabank ile aldım. 3 taksit. Hatta ilk taksidi de 15 gün öteleyebiliyorsunuz. 2 defa öteleme hakkınız var. Bu da 4 taksit gibi oluyor. 😅
bende öyle bir şey arıyorum ya, denk gelse 30a telefon alabilirim, onun dışında nakit olarak 20-23 arası bir şey çıkabiliyorum .s

Fiyatı düşme eğiliminde benimde kafamı bulandırıyor a34den video harici memnunum geçsem mi kafam karışıyor. Alırsam bu tarz +4 yıl kullanırım. Sizce videoda beni üzer mi? Özellikle gece çekimlerinde.

Acaba fiyat daha düşer mi? Elimdeki telefon ile idare edebilirim, düşerse bekleyeceğim.

Acaba fiyat daha düşer mi? Elimdeki telefon ile idare edebilirim, düşerse bekleyeceğim.
Şahsen düşse bile Max 30k görür S25 FE, zaten şu an bile son 6 ayın en düşüğü yani yılbaşından sonra indirim geleceğini sanmam. 32 ye bile alınsa, almayanların pişman olacağına eminim. Hiç olmadı şimdi alın, telefonuN kutusunu açmadan 14 gün iade süresi oluyor. Telefon yılbaşına kadar fiyatı düşerse, tekrar sipariş geçip, elinizdekini açmamışken iade edersiniz.
Fiyatı düşme eğiliminde benimde kafamı bulandırıyor a34den video harici memnunum geçsem mi kafam karışıyor. Alırsam bu tarz +4 yıl kullanırım. Sizce videoda beni üzer mi? Özellikle gece çekimlerinde.
Yani kamera konusunda iyi işler çıkarmak istiyorsanız satıp alınabilir. Uzun vadede götürür. Ama sırf telefon değişmek için yani yenisi çıktı diye alayım derseniz çok akıl kârı değil ki zaten telefonunuz yeni sayılır. 3 yılı beklemekte fayda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s25 ultra 73'e düşebilir mi artık
S26 Ultra çıktığında S25 ultra 70-75 arasına kadar düşecek muhtemelen. Beklemekte fayda var. Zam gelecek diye düşünürseniz, S26 çıktığında mesela şu an 77k diyelim. Zam geldikten ve s26 ultra çıktıktan sonra bile 80 olsa indirimli haliyle yine 70-75 arası olacak, hatta 75k bile olsa size kâr ettirir, zarar ettirmez. YTD.

denk gelirse yine etiketler misin hocam? alırım valla, fibabank nasıl oluyor kolay mı?
valla 2 sene önce almıştık ama mağazadan yapmıştık bende bakıcam internetten nasıl oluyor. benim telefonda öldü çok para vermek istemiyorum ama 30-32 a flanda eli yüzü düzgün uzun süre güncelleme alsın diye s25fe bakıyorum elinmde mi10t pro var artık emekli olma zamanı geldi.

valla 2 sene önce almıştık ama mağazadan yapmıştık bende bakıcam internetten nasıl oluyor. benim telefonda öldü çok para vermek istemiyorum ama 30-32 a flanda eli yüzü düzgün uzun süre güncelleme alsın diye s25fe bakıyorum elinmde mi10t pro var artık emekli olma zamanı geldi.
bende 6-7 senelik telefon var :D onu öğrenirsen konuşalım

Fiyat yazanı hart seviyorlar galiba

Telefon ilk çıktığında samsung batmış, çok pahalı, alınmaz, samsung sen kafayımı yedin, bunlarda apple oldu he hö hü.... Düşüyor işte çok f/p aranıyorsa xiaomi var onunda yazılımı çöp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri