Bu ölü piksel için sizce garantiye yollamalı mıyım

dnjsjdsjj

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar dün hiç böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bugün dikkatimi çekti bir yere hiç çarpmadı darbe falan da yemedi zaten parmağımla dokunduğumda çıkıntı izi falan da yok monitörü 2 hafta önce kullanmaya başladım 1 yıl olsa EyvaAllah diyecem bu kadar hızlı olması tuhaf değil mi kendi kendine olması normal mi
IMG_20251221_233901.webp

Son düzenleme:
rahatsız ediyorsa evet tek piksel için bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama

Monitör marka model yazarsanız daha sağlıklı olacaktır. Hatırladığım kadarıyla üreticiler 5 adet ölü piksele kadar garanti dışında tutuyorlardı ancak sizinki daha farklı çizgi
Şeklinde. Garantiye göndermekte fayda var

Arkadaşlar dün hiç böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bugün dikkatimi çekti bir yere hiç çarpmadı darbe falan da yemedi zaten parmağımla dokunduğumda çıkıntı izi falan da yok monitörü 2 hafta önce kullanıyorum 1 yıl olsa EyvaAllah diyecem bu kadar hızlı olması tuhaf değil mi kendi kendine olması normal miAlıntıyı görüntüle
Tek bir tane piksel gibi değil hatta piksel değil de çizgi gibi bişey. Gönder gitsin garantiye. Hatta değişim iste.

Tek bir tane piksel gibi değil hatta piksel değil de çizgi gibi bişey. Gönder gitsin garantiye. Hatta değişim iste.
rahatsız ediyorsa evet tek piksel için bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama
Acaba aynısından bir tane vermelerini istesek nasıl olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör marka model yazarsanız daha sağlıklı olacaktır. Hatırladığım kadarıyla üreticiler 5 adet ölü piksele kadar garanti dışında tutuyorlardı ancak sizinki daha farklı çizgi
Şeklinde. Garantiye göndermekte fayda var
Game booster 165hz 1ms 23.8 sizce yenisini mi istemeliyim trendyoldan aldım

Ölü piksel dışında bir ismi var mı bunun yada yenisini istemek garantiye dahil midir garanti seçeneklerinde ayıpsız bir misli ile değişim gibi bişey yazıyordu acaba yine sıfır hali mi olur bu

Arkadaşlar dün hiç böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bugün dikkatimi çekti bir yere hiç çarpmadı darbe falan da yemedi zaten parmağımla dokunduğumda çıkıntı izi falan da yok monitörü 2 hafta önce kullanmaya başladım 1 yıl olsa EyvaAllah diyecem bu kadar hızlı olması tuhaf değil mi kendi kendine olması normal miAlıntıyı görüntüle
buradan 3den fazla ölü piksel var gibiduruyor o yüzden birebir değişim yaparlar

Acaba aynısından bir tane vermelerini istesek nasıl olur

Game booster 165hz 1ms 23.8 sizce yenisini mi istemeliyim trendyoldan aldım

Ölü piksel dışında bir ismi var mı bunun yada yenisini istemek garantiye dahil midir garanti seçeneklerinde ayıpsız bir misli ile değişim gibi bişey yazıyordu acaba yine sıfır hali mi olur bu
gameboosterlarda ölü piksel garantisi var diye biliyorum 1 tane bile olsa. O yüzden gönder kesin

buradan 3den fazla ölü piksel var gibiduruyor o yüzden birebir değişim yaparlar

gameboosterlarda ölü piksel garantisi var diye biliyorum 1 tane bile olsa. O yüzden gönder kesin
Göndermeye karar verdim de detayını tam bilmiyorum yani direkt trendyoldaki satıcıya göndersem sorununu gönderdiğim kargoda kağıt halinde mi yazsam tam bilemedim, sence onarımını mı isteyeyim yoksa yazdığı gibi satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini mi

Göndermeye karar verdim de detayını tam bilmiyorum yani direkt trendyoldaki satıcıya göndersem sorununu gönderdiğim kargoda kağıt halinde mi yazsam tam bilemedim, sence onarımını mı isteyeyim yoksa yazdığı gibi satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini mi
Hocam iade işlemleri normalde nerden aldıysanız orası üzerinden gerçekleştirilir. Günün sonunda siz değişim isteyin. Ayıpsız bir misli diye bişey yok açıp kontrol edilmiyo sonuç olarak. Zaten politikaları neyse onu yaparlar, sizin burda ki isteğinizin çok bir hükmü yok maalesef ki. Orda arkadaşlarında dediği gibi 3-4 ölü pixel var gibi duruyo, yan yana olması bence bi hatadan kaynaklı. Siz iade işlemlerine başlayın, kargolamadan öncede dediğiniz gibi yaşadığınız sıkıntıyı bir kağıda düzgün bir dille yazıp kutunun üzerine yapıştırın ya da kutu içine direk monitörün üstüne gelecek şekilde koyun. Ben monitör iade sürecimde bunlarla hiç uğraşmamıştım site üzerinden iade formu doldurmuştum. Trendyolda işler nasıl ilerliyo bilemiyorum.

Arkadaşlar dün hiç böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum bugün dikkatimi çekti bir yere hiç çarpmadı darbe falan da yemedi zaten parmağımla dokunduğumda çıkıntı izi falan da yok monitörü 2 hafta önce kullanmaya başladım 1 yıl olsa EyvaAllah diyecem bu kadar hızlı olması tuhaf değil mi kendi kendine olması normal miAlıntıyı görüntüle
bu ölü piksel değil karınca, daha zoomlu çekersen net anlarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri