🔥İndirim PowerColor RX 9070 XT Reaper 30.699,34 TL

anladım nisan sonrası çzöülmüş deniyor genelde tr deki üreticilerin ellerindeki malın tarihi önemli o zaman bu durumda
amazon ve incehesapta geçerli zaten kampanya. onlarda da eski ürün kalmamıştır diye düşünüyorum. ilk çıkış fiyatına göre ucuzladı sonuçta kartlar.

tabii, taksit şartı olmayan biri için daha iyi bir seçenek onu belirteyim. daha sessiz çalışıyor grafiklere göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

undervolt ile daha da sessizleşebilir

Bu algıdan çıkılması gerek forumda birkac kişiden görerek ciddi anlamda uzun süre geçtikten sonra akma sandım yakından alakasi yok.Kaldı ki bu nvdi 5070ti serisinde mi ne görülmüş.Fazla kullanımdan dolayı ilk partlarda görselle padlerin ufak ufak taştığı gözüküyor.

Ufak örnek
arkadaş attı nisan ayından sonra tamamen bitmiş çözülmüş konumuz gigabayt degil başlıktaki ürün konu kirliligi olmasın

gigabyte artısı: memoryleri çok daha soğuk çalışıyor çoğu modelden iyi bu konuda
powercolor artısı: daha sessiz çalışıyor ama vramler çok daha sıcak çalışıyor.
gigabyle 330 watt çekiyor
powercolor 305 performansları neredeyse aynı
undervolt ile gigabyte anca powercolor'un tam yükte çalıştığı fan hızına düşebiliyor.(bizzat test ettim)
powercolor hakkında bilgim yok.
gigabyte 3x8 pin ile çalışıyor/ powercolor 2x8
ikisinin de artıları eksileri var. psu gigabyte ile uyumlu olmayabilir. ona göre tercih edilmeli

zaten bu termal akmasını gigabyte açıklamasında sadece estetik görünümü etkilediğini, performans ve cihazın çalışmasına en ufak negatif bir etkisi olmadığını açıkladılar.

1766396841711.webp

undervolt ayarlarım bunlar benim,
silikon kalitesi anlaki çıktı -75 e kadar okey - 80 de saçmalıyor. - 100 lere kadar gidenler var voltage offset olarak.
memoryler iyi çıktı 2820 ye kadar stabil. ben o kadar yükseltmiyorum.
-30 ile 240 watt'a yakın, 1400 rpm civarı çalışıyor

PİYASANIN EN DÜŞÜK FİYATI NAKİT ALIM İÇİN GEÇERLİDİR

TAKSİTLİ İSTİYORSANIZ SATICI AYNI

En fiyat şuan almak isteyen alsın valla.

işlemci olarak x3d seçmemen sana saygımı artırdı hacı :d
9800x3D vardı hocam lakin framatime filan kötüydü bence öyle hissediyorum çünkü FPS oyunlarında R9 9900X ile 2K çözünürlük oynadığımda fps daha akıcı gibi geliyor mouse çeviriş filan. :D
4K çözünürlükte oynuyorum hikayeli oyunları FPS oyunlarını 2K.

9800x3D vardı hocam lakin framatime filan kötüydü bence öyle hissediyorum çünkü FPS oyunlarında R9 9900X ile 2K çözünürlük oynadığımda fps daha akıcı gibi geliyor mouse çeviriş filan. :D
4K çözünürlükte oynuyorum hikayeli oyunları FPS oyunlarını 2K.
bence ekran kartın 5070 ti ve üseri seviyedeyse israf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri