Green GP700A-GED Güç Kaynağı - 2850TL

Bu varken bence alınmaz.
İkisi aynı segment değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pazaramadan alcam 500tl kupon var kyber 3kye geliyor green psuda 2300e geliyor
O zaman kyber olabilir. En azından Gen5 desteğiniz olur. İleride ekran kartı yükseltirseniz işinize yarayabilir.

Bu modelde coil whine var , biraz şans işi
fan ısı sensörleride bozuk fan sürekli full hızda dönüyor 2 tane aldım 2 taneside aynı çıktı iade ettim

Şu modeli aldım geçen 5500 ve 6800xt ile 2 kda kullanıyorum oyunlarda yüke binince ekran kapatıyor high powerinkini alsan sorun çözülürmü acaba ?

en az 2 tane 8 pin ayrı hattan gelen power alman gerek archonda tek hattan çift pin geliyor

2 çift 8 pini olan bir power almalısın ryzen 5500'de o gpu için zayıf ileride 5700x 5700x3d işini çözer 5700g alma sakın

Son düzenleme:
fan ısı sensörleride bozuk fan sürekli full hızda dönüyor 2 tane aldım 2 taneside aynı çıktı iade ettim

en az 2 tane 8 pin ayrı hattan gelen power alman gerek archonda tek hattan çift pin geliyor

2 çift 8 pini olan bir power almalısın ryzen 5500'de o gpu için zayıf ileride 5700x 5700x3d işini çözer 5700g alma sakın
peki önerebileceğim bir psu varmı fiyatı uygun ?

Fiyatı oldukça uygun. İki ayrı kablodan 16 AWG PCI-e çıkışı sunuyor. 16 AWG, bu fiyata bulunmaz nimet denebilir. İç bileşenleri ortalama seviyede; giriş seviyesi bir PSU olarak değerlendirilebilir.

-Kablolar-

1762196838644.webp

Arkadaşlar sakın bu ürünü almayın 10 gün önce sipariş verdim ve hala kargoya verilmedi Green bilgisayarı aradığımda ise bizim adımıza açılmış sahte bir mağaza kapatılması için uğraşıyoruz dedi elimizde bu psunun stoğu yok dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,023
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa
Geri