Geri geldi 10 dolar Steam bakiyesi aldım iade olacak mı bakalım.Bende hala gözüküyor kampanya.
Geri geldi 10 dolar Steam bakiyesi aldım iade olacak mı bakalım.Bende hala gözüküyor kampanya.
App Store'dan 300 TL'ye Minecraft çekeceğim sanırım onunla daBende sadece Apple ve Microsoft görünüyor. Steam için olan kampanyayı tanımlamamışlar![]()
World Mobil'den bakmanız gerek.yapı kredi uygulamasında yok bulamdım.
Türkiye'den robux alınmıyorrobux alırken bu hatayı alıyorum başka alan varmı
Alıntıyı görüntüle
bi yöntemi vs varmı hocamTürkiye'den robux alınmıyor
Hocam dijital değilde direk visa altyapısı kullanan bir kartım olsa daha iyi yoksa çoğu sitede geçmiyor. Direk müşteri hizmetleri ile mı konuşayımBaşvuruda dijital olarak kabul edersen kartı beklemeden sanal kart ile satın alabilirsin, sanal kartla ödül kazaniminin teyidini yinede müşteri temsilcisinden almanı tavsiye ederim
Bu arada Microsoftda TL kart visa vs de olsa geçmiyor. Eko karta başvurup hallettim ben 10 dk sürdü. Bilginiz olsun Microsoftda kart bilgilerini kontrol edin hatası alırsanız ısrarla denemeyin hesap geçici blokeye giriyormuş kart doğru olsa bile satın aldırmıyor sonra
Hayır hala gözüküyorBen de işim çok diye ertelemiştim microsoft kampanyasını, kaldırmışlar direk uygulamada gözükmüyor. Koca bankanın peşinde koştuğu işlere bak.
Visa yada MasterCard altyapili eko kart alabilirsiniz hocam en makul yolu bu gibiÇözüm olarak ne yapabilirim?
Dİjital derken visa altyapili asıl kartida gonderiyorlar hocam, kart onaylandiktan sonra sanal kart olusturup alabilirsiniz. Ama sizin aklınızda soru işaretler kalmaması açısından müşteri hizmetleriyle konuşarak hareket edin daha sağlıklı olurHocam dijital değilde direk visa altyapısı kullanan bir kartım olsa daha iyi yoksa çoğu sitede geçmiyor. Direk müşteri hizmetleri ile mı konuşayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır hala gözüküyor
Troy ekonun yanına dijital mastercard eko açabiliyor muyum hocam?Visa yada MasterCard altyapili eko kart alabilirsiniz hocam en makul yolu bu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: