🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

robux alırken bu hatayı alıyorum başka alan varmı
1766411653221.webp

Bende sadece Apple ve Microsoft görünüyor. Steam için olan kampanyayı tanımlamamışlar :)

Başvuruda dijital olarak kabul edersen kartı beklemeden sanal kart ile satın alabilirsin, sanal kartla ödül kazaniminin teyidini yinede müşteri temsilcisinden almanı tavsiye ederim

Bu arada Microsoftda TL kart visa vs de olsa geçmiyor. Eko karta başvurup hallettim ben 10 dk sürdü. Bilginiz olsun Microsoftda kart bilgilerini kontrol edin hatası alırsanız ısrarla denemeyin hesap geçici blokeye giriyormuş kart doğru olsa bile satın aldırmıyor sonra
Hocam dijital değilde direk visa altyapısı kullanan bir kartım olsa daha iyi yoksa çoğu sitede geçmiyor. Direk müşteri hizmetleri ile mı konuşayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de işim çok diye ertelemiştim microsoft kampanyasını, kaldırmışlar direk uygulamada gözükmüyor. Koca bankanın peşinde koştuğu işlere bak.
Hayır hala gözüküyor

Çözüm olarak ne yapabilirim?
Visa yada MasterCard altyapili eko kart alabilirsiniz hocam en makul yolu bu gibi

Hocam dijital değilde direk visa altyapısı kullanan bir kartım olsa daha iyi yoksa çoğu sitede geçmiyor. Direk müşteri hizmetleri ile mı konuşayım

Hayır hala gözüküyor
Dİjital derken visa altyapili asıl kartida gonderiyorlar hocam, kart onaylandiktan sonra sanal kart olusturup alabilirsiniz. Ama sizin aklınızda soru işaretler kalmaması açısından müşteri hizmetleriyle konuşarak hareket edin daha sağlıklı olur

6.59 dolara steamden valheim aldım 290 tl anında geri yattı hepsiburada world kart

Geri