🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Hocam peki değiştirme şansım var mı acaba
Başvuruda dijital olarak kabul edersen kartı beklemeden sanal kart ile satın alabilirsin, sanal kartla ödül kazaniminin teyidini yinede müşteri temsilcisinden almanı tavsiye ederim

Bu arada Microsoftda TL kart visa vs de olsa geçmiyor. Eko karta başvurup hallettim ben 10 dk sürdü. Bilginiz olsun Microsoftda kart bilgilerini kontrol edin hatası alırsanız ısrarla denemeyin hesap geçici blokeye giriyormuş kart doğru olsa bile satın aldırmıyor sonra

Bu arada Microsoftda TL kart visa vs de olsa geçmiyor. Eko karta başvurup hallettim ben 10 dk sürdü. Bilginiz olsun Microsoftda kart bilgilerini kontrol edin hatası alırsanız ısrarla denemeyin hesap geçici blokeye giriyormuş kart doğru olsa bile satın aldırmıyor sonra
Elimde World eko (troy) kredi kartı ve TL card (visa) var. İkisi de mi geçmiyor Microsoftta?

app store harcamalarında yapı kredide -biz TL ödeme yaptığımızı sanıyoruz ancak posdan ilk dolar geçiyor yurtdışı pos olduğu için- kur farkı oluşuyor 7-8 tl fazla çekiyor 300tl için. Arayıp bu işlemin TL indeksli olduğundan dolayı kur farkı düzeltmesi yaptırın :D

kampanyayı takip ettim her şey okey. steame gittim 10dolar aldım bir bakayım dedim kampanyalar şuan gözükmüyor takip ettiklerimde de yok. bu sorunu yaşayan var mı ?

kampanyayı takip ettim her şey okey. steame gittim 10dolar aldım bir bakayım dedim kampanyalar şuan gözükmüyor takip ettiklerimde de yok. bu sorunu yaşayan var mı ?
Kaldırmışlar galiba bende de gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar faydalansın diye kampanya yapıp çok katılım olunca kampanyayı kaldırmışlar galiba :D

Ben de işim çok diye ertelemiştim microsoft kampanyasını, kaldırmışlar direk uygulamada gözükmüyor. Koca bankanın peşinde koştuğu işlere bak.

Kaldırmışlar galiba bende de gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar faydalansın diye kampanya yapıp çok katılım olunca kampanyayı kaldırmışlar galiba :D
Ben de işim çok diye ertelemiştim microsoft kampanyasını, kaldırmışlar direk uygulamada gözükmüyor. Koca bankanın peşinde koştuğu işlere bak.
Bende hala gözüküyor kampanya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri