🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Arka kasa plastik gibi duruyor. Eğer öyleyse sıcaklık bayram eder içeride

Öğrenci indirimi ile 15K ya satsalar alırım onun dışında oturur miniled beklerim. Çok kısmışlar ya

yanma riski hepsinde var mı bazen 10 saat ekran başında oluyorum

Geçen sene bu fiyata 360hz modeli satılıyordu. Bu ürünün max ederi 15k filan.

Bu fiyat etmez 32 inç 4k modeli 27k fiyata satıldı ya adam gibi indirirler ya da almayız bu kadar basit

Önemli olan ekranın sabit kalmaması birkaç saatle yanmaz zaten ama bunu alışlanlık hâline getirmemelisin ekran kararmayı 5 dakika olarak ayarlarsan hiçbir tuşa basmayınca 5 dk sonra ekran kararıyor zaten bu da yanma riskini minimuma indiriyor. Önemli olan ekranı sürekli açık unutmamak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20k verip 200 nit entresan :kizginpeepo:
Oled ekranlar için 250 nit yeterli bir parlaklık aslında ve çoğu zaman %100'de kullanmıyorsun parlaklığı 200 nit de bu yüzden yeterli olacaktır ama ekranını çok parlak isteyenleri tatmin etmeyebilir yine de.

Samsung bazen kraldır🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat etmez 32 inç 4k modeli 27k fiyata satıldı ya adam gibi indirirler ya da almayız bu kadar basit
Zaman geçti hocam, bende 34" G8 OLED'i 20k ya aldım ama artmış fiyatlar :((

taksit oluyor mu?

tabi teknik olarak hepsinde var ama samsung, lg bunların önüne epey geçmeye başladı, sürekli aynı ekranda sabit kalmıyorsan tv izlemek gibi sorun olmaz

Samsung g61sd oled 240 hz olanı kullanıyorum.

DELL 2721dgf ips monitörden geçtim 400 cd/m² ,, Oled G61SD ise 250 nit arada ciddi fark var.

İps teki o parlaklığı yakalamıyorsunuz. Eğer kontrastı fullerseniz kör olursunuz. Resmen yakıyor gözü. Ama ips teki kontrast orta ve biraz üstü civarda rahatsız etmiyor.

Yani kısaca demem o ki ben alırım kontrastı vs arttırıp kullanırım diyorsanız yanılıyorsunuz. Yüksek nit değerine sahip 350/400 gibi hele hele ips ten geçerseniz sizi en çok rahatsız edecek konu bu olacaktır.

Geri