Nothing CMF Phone 1 - 9.999 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

telefonlarda sanki normalde taksit olmuyordu bunda nasıl oluyor?
Cep telefonlarında
Krediyle 12 ay alınabiliyor 20.000 TL ye kadar. Ancak yasal olarak bireysel kredi kartlarına taksit yok. Burada bu nasıl mümkün oluyor anlamadım ?

NFC yok, 10 yaşındaki çocuk bile banka kartı kullanıyor bu dönemde. Ana sınıfına giden çocuğa oyuncak niyetine alayım desen yarı fiyatına alınabilecek çok daha iyi tabletler var. NFC olmaması koca bir çöpe dönüştürüyor bu telefonu. Almak için hiçbir sebep göremiyorum.

NFC yok, 10 yaşındaki çocuk bile banka kartı kullanıyor bu dönemde. Ana sınıfına giden çocuğa oyuncak niyetine alayım desen yarı fiyatına alınabilecek çok daha iyi tabletler var. NFC olmaması koca bir çöpe dönüştürüyor bu telefonu. Almak için hiçbir sebep göremiyorum.

NFC en son ne zaman kullandınız? Allah aşkına NFC olmasada bir sürü yöntem var. birde çöp diyorsunuz. ben babama aldım ve gayet de memnun..ne bu NFC sevdası anlamadım. hayır bu kadar gömmeye gerek yok. ne tabletinden bahsediyorsunuz, birde oyuncak niyetine diyorsunuz. gayetde güzel telefon, alın babanıza annenize kullansın. çok da hızlı bir sürü güncelleme aldı. android 15. benim çok hoşuma gitti. menüleride gayet güzel.

NFC en son ne zaman kullandınız? Allah aşkına NFC olmasada bir sürü yöntem var. birde çöp diyorsunuz. ben babama aldım ve gayet de memnun..ne bu NFC sevdası anlamadım. hayır bu kadar gömmeye gerek yok. ne tabletinden bahsediyorsunuz, birde oyuncak niyetine diyorsunuz. gayetde güzel telefon, alın babanıza annenize kullansın. çok da hızlı bir sürü güncelleme aldı. android 15. benim çok hoşuma gitti. menüleride gayet güzel.
nfc yoksa en basitinden ziraat bankası uygulamasını bile kullanamıyorsun

Geçen ay telefonumun ön kamerası kırık olduğu için Csfloat'da NFC işlemi yapamadım, 2 saat yol gidip annemin telefonuyla halletmek zorunda kaldım.
Aynı hafta banka hesabı açmam gerekti, NFC oynaylaması yapamadım. Normalde 5 dakikaya halledebileceğim iş için evime 40 km uzaklıktaki şubeye gidip 1 saat sıra bekledim.
NFC ile hiç işiniz olmadığına göre yaş 6-7 falan galiba.

NFC'yi eksik görenlere sözüm yok ama bu kadar da abartmaya gerek yok. Telefonu bende aldım elime dün geçti, babama hediye ettim. Gayet kendimde beğendim babamda beğendi. Telefon yağ gibi akıyor. NFC yok diye bu telefonu almayanlar üstüne bi bu kadar daha koyup aynı özelliklere sahip A36 falan alabilirler. Kullanım amacına göre değişir. Ben küçük bir ilçede yaşadığım için zaten babam mobil bankacılık vs hiç bir şey kullanmaz. Eski kafa hep bankadan çözer işini. Ziraat Bankası, PTT evimizin dibinde. NFC ile ilgili bir işimiz olduğunda hemen çözebiliriz haftasonu olmadığı sürece. Zaten diğer bankalarlada hiç işi yok babamın. Ama almak isteyenlere her türlü tavsiye ederim. NFC yok diye almamazlık yapmayın, bu fiyatlara bir daha bulunmaz hele ki yılbaşından sonra. Hatta kendime yedek 1 tane alsamda koysam mı diye düşünmüyor değilim.

Geçen ay telefonumun ön kamerası kırık olduğu için Csfloat'da NFC işlemi yapamadım, 2 saat yol gidip annemin telefonuyla halletmek zorunda kaldım.
Aynı hafta banka hesabı açmam gerekti, NFC oynaylaması yapamadım. Normalde 5 dakikaya halledebileceğim iş için evime 40 km uzaklıktaki şubeye gidip 1 saat sıra bekledim.
NFC ile hiç işiniz olmadığına göre yaş 6-7 falan galiba.
ben kendim daha iyi bir telefon zaten kullanıyorum. kendime almadığımı söylemiştim babama aldım ki yeter ona. bana laf atacağına 6,7 yaşındasın ne demek ya? senden büyük olduğum kesin...seninkisi özel bir durum sonuçta 40km yol gitmek istemiyorsan NFC al zaten. sen olayı yanlış anlamışsın almak isteyen ihtiyacı yoksa NFC özelliği çok lazım değilse alsın kullansın ama çöp değil sonuçta telefon. gömmeyin herşeyi. olaya herkes her üründe kendi kişisel durumuna göre bakamazzzz..bu üründe NFC yoktur dersin ihtiyacınız yoksa alın dersin. ama çöp demezsin. bu tüm ürünlerde geçerli.

Son düzenleme:
Nothing CMF Phone 1 - 10000 TL
26 aralığa kadar peşin fiyatına 9 ay taksit imkanı var.
3 renk seçeneği de stoklarda.

Sağolsun @XanthiN haberdar etti. Artık sadece yeşil renginde taksit imkanı var.

Peşin satın almak isterseniz hepsiburadada 9550 TL.
Kasım Ayından Beri Hep Aynı Fiyatlar Bitiremediler Bir Stoğu

Son düzenleme:
ben kendim daha iyi bir telefon zaten kullanıyorum. kendime almadığımı söylemiştim babama aldım ki yeter ona. bana laf atacağına 6,7 yaşındasın ne demek ya? senden büyük olduğum kesin...seninkisi özel bir durum sonuçta 40km yol gitmek istemiyorsan NFC al zaten. sen olayı yanlış anlamışsın almak isteyen ihtiyacı yoksa NFC özelliği çok lazım değilse alsın kullansın ama çöp değil sonuçta telefon. gömmeyin herşeyi. olaya herkes her üründe kendi kişisel durumuna göre bakamazzzz..bu üründe NFC yoktur dersin ihtiyacınız yoksa alın dersin. ama çöp demezsin. bu tüm ürünlerde geçerli.

Bak kendin de söylüyorsun zaten daha iyi bir telefon kullandığını, Abdullah Hacıgül de aynı şekilde yedek telefon olarak almanın mantıklı olduğunu söylemişti.
Yetişkin bir bireyin NFC özelliği olmayan bir telefon almasının arkasında bir mantık yok. Telefonun ne kadar ucuz olduğundan bağımsız bir durum bu.
Şunu alacağıma 2. el Redmi alır kullanırım.

Bak kendin de söylüyorsun zaten daha iyi bir telefon kullandığını, Abdullah Hacıgül de aynı şekilde yedek telefon olarak almanın mantıklı olduğunu söylemişti.
Yetişkin bir bireyin NFC özelliği olmayan bir telefon almasının arkasında bir mantık yok. Telefonun ne kadar ucuz olduğundan bağımsız bir durum bu.
Şunu alacağıma 2. el Redmi alır kullanırım.
aynen öyle dediğin gibi..o konuda aynı düşüncedeyim.. her ürünün eksikleri artıları olacaktır..NFC bunda niye yok hala anlayamadım ama şu an hem taksitle hemde bu fiyata bu özellikte telefon almak mantıklı..ihtiyaç durumuna göre kişi kendi düşünür alır. şu an inan en çok satanlarda bu telefon..gayetde mantıklı bir seçim olacaktır. yetişkin olsun olmasın en önemli soru şu ihtiyacım var mı? ben babama aldım adam bilmez ne olduğunu..telefonu artık iyice yavaşladı 10 yıl olmuştur elindeki telefon belki daha fazla..baba sana telefon aldım deyip götürdüm..bunlar bunlar var dedim ben anlamam dedi bitti konu onun için kapandı..whatsapp dan instagramdan bişilere bakıyor, bir iki haber okuyor..ona göre eski telefonuna göre çok güzel..

bi ara aklıma şuda geldi japonlar eski telefonlarına devam ediyor diye..tüm olay tek soruda "ne kadar kullanıyoruz özelliklerini ?"
bir tane al emin ol sen bile beğenirsin..

Geri