M2 ssd vaat ettiği değeri vermiyor yardım

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Dostlar merhaba geçenlerde bu ssdi satın aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5QC3FT1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
vaat ettiği değerler 6200/4900 ama ben test ettiğimde 3600/3600 değerler alıyorum ana kartım b850 eagle ice ssd 3. yuvada takılı mecburi oraya taktım kendinden soğutucusu olduğu için ilk ve 2. yuvaya takamıyorum ekran kartına çarpıyor onunla ilgili mi acaba sorun

Dostlar merhaba geçenlerde bu ssdi satın aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5QC3FT1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
vaat ettiği değerler 6200/4900 ama ben test ettiğimde 3600/3600 değerler alıyorum ana kartım b850 eagle ice ssd 3. yuvada takılı mecburi oraya taktım kendinden soğutucusu olduğu için ilk ve 2. yuvaya takamıyorum ekran kartına çarpıyor onunla ilgili mi acaba sorun
3. slot chipsetten besleniyor ondan gen 3 hızı alıyorsun. 1 veya 2 ye takman gerek onlar cpu ile doğrudan bağlı.

3. Slota taktığın için alıyorsun o hızları. Slot değiştirirsen düzelecektir. Soğutucuyu sökersen ssd garanti dışı kalabilir ona dikkat et, araştırmadan çıkarma.

3. Slota taktığın için alıyorsun o hızları. Slot değiştirirsen düzelecektir. Soğutucuyu sökersen ssd garanti dışı kalabilir ona dikkat et, araştırmadan çıkarma.
ekran kartını alttaki slota alsak sorun olur mu acaba o zamnda bütün sıcaklığı ssd ye vurur ekran kartı kötü olur

hocam konudan bağımsız kullandığım sisteme sıvı soğutma taktım ve vibrasyon masaya yansıyor bu sorun nasıl çözülür

ekran kartını alttaki slota alsak sorun olur mu acaba o zamnda bütün sıcaklığı ssd ye vurur ekran kartı kötü olur
40-50 derecede falan çalışır çok da dert etme benimkilerin biri cpu altında 55 derecede çalışıyor diğeri ekran kartının altında 35 derece

senin 1. slotta da normalde soğutucu var nasıl sığmıyor bu ssd ? baya ince bir soğutucu çünkü bende de var
bence çok kalın hocam 1. slottaki soğutucu blok ile karşılaştırınca bu daha yüksek o yüzden ekran kartını takamıyorum bu 1. slottayken ztn bu m2ss yuvalarını bu kadar yakın yapmak nedir ekran kartı yuvasına anlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40-50 derecede falan çalışır çok da dert etme benimkilerin biri cpu altında 55 derecede çalışıyor diğeri ekran kartının altında 35 derece
ekran kartını plastik slota alıyorum o zmn sorun olmazsa ekran kartı için

aaa ekran kartını demişsin olmaz knk metalde kullanman gerek alttakilerin performans düşüktür, alttakiler x4 ve x1 çalışıyor metal olan x16 çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yukarıda yazmıştım hocam alttaki slota alırsam vs diye
ben ssd soğutucu söküp taksam diye anladım, bence bir dene sökmeden takmayı

Geri