HardLineGTX62
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
2. girişe taktığında x8e düşürüyor anakartta usb 4 olmasıyla ilgisi falan vardı 4. slota takarsan düşürmez sanırım ama bi araştırman lazımRTX 5070 Ti, PCI-e X16'da çalışmıyor. Anakart X870'e Carbon, ekran kartı ilk slota takılı, 2 adet M.2 SSD takılı birinci ve ikinci girişe.
şuan oyuna girdim bf 2042 ordaki x8 değişmedi , bunun m2 ler ile alakası olabilirmi
SSD ile ortak kullanıyordu sanırım bunlar veri yolunu. İlk slotun ayrı yolu var da 2 ve 3. Slot paylaşımlı olması lazım. Bence pek zararı olmaz Gen 5 X8 zaten baya yüksek bir bant genişliği verir.RTX 5070 Ti, PCI-e X16'da çalışmıyor. Anakart X870'e Carbon, ekran kartı ilk slota takılı, 2 adet M.2 SSD takılı birinci ve ikinci girişe.
şuan oyuna girdim bf 2042 ordaki x8 değişmedi , bunun m2 ler ile alakası olabilirmi
şimdi 2 ci m2 yi 4 cü slota taktım x16ya döndü boştayken , x16 2.0 ,, oyunda ike 16x 5.0 oluyorSSD ile ortak kullanıyordu sanırım bunlar veri yolunu. İlk slotun ayrı yolu var da 2 ve 3. Slot paylaşımlı olması lazım. Bence pek zararı olmaz Gen 5 X8 zaten baya yüksek bir bant genişliği verir.
Boşta dalgalanır o normal düzelmiş işte ssd slotunun yetersizliğinden olmuşşimdi 2 ci m2 yi 4 cü slota taktım x16ya döndü boştayken , x16 2.0 ,, oyunda ike 16x 5.0 oluyor
evet , aslında anakartım x870e carbon wifi 4 adet m2 girişi var sanırsam 2 ci yol ekran kartı ile ortak yol 4e taktım şuanBoşta dalgalanır o normal düzelmiş işte ssd slotunun yetersizliğinden olmuş
2 ve 3 ortakevet , aslında anakartım x870e carbon wifi 4 adet m2 girişi var sanırsam 2 ci yol ekran kartı ile ortak yol 4e taktım şuan
msievet , aslında anakartım x870e carbon wifi 4 adet m2 girişi var sanırsam 2 ci yol ekran kartı ile ortak yol 4e taktım şuan
teşekkürler2 ve 3 ortak
Anakartın ne olursa olsun özellikler kısmında hangi slotun ne yaptığı yazıyor ona bakıp alman lazım 6 tane slotta olsa hızları bellievet , aslında anakartım x870e carbon wifi 4 adet m2 girişi var sanırsam 2 ci yol ekran kartı ile ortak yol 4e taktım şuan