Bunu diyen çok oldu. Fırsatçılar engellendi mi? Hayır. Değişen ne?İyi bari sonunda halkı da düşünen bir adım atılmış, şu an bence en az 33 35bin arası olması gerekirdi ama yinede tahminlerin üst sınırına yakın hatta biraz geçmiş sanırım bir şekilde zam vermeleri iyi olmuş. Umarım fırsatçıları da engellerlerde asgari ücretin erimesi bir nebze de olsa yavaşlar.
Aynen öyle, zaten şu an bilerek yapıyolar. Seçim yaklaştığında hem asgari ücretli, hem de emekli tarafına ekstraları çıkaracaklar; üzerine de bakın durumlar düzeliyor, bu kardeşinize bi' 5 yıl daha yetki verin deyip, sonra da etkiyi görecekler. Akıllanmaz bunlar!Hani 30 bin yapıyorlardı? Enflasyona ezdirmeyeceklerdi. Açlık sınırı 29 bin TL - Asgari 28 bin 75 TL. Seçim zamanı iki zam yapıp yine koyunları güderler. Seçim yokken açlığa terkederler.
Artık dolar da kurtarmıyor reis. Dolarla açıklanamayan bir enflasyon var.
Sorun bir kira bile ödeyecek para olmaması. Ben çocukken yaşım 27 babam tek maaşla hem kira öder hem bizi okutur hem evi geçindirirdi. Cehape diye eskileri eleştirirler ya şimdi asgari ile bir kira ödenmiyor. Bende bunları eleştiriyorum. Eskiden asgarinin 4/1'ine kiralık dairede kalabiliyordun. Şuan kiralar 6-7 bin olsa anlarım. Asgari alan bir insanın eşi çalışmadığı takdirde kirada imkansız geçinmesi.Ben 27 bin civarı bekliyordum biraz daha fazla geldi. Sorun Türkiyede çalışanların neredeyse yarısı asgari ücretli olması ve bu ücretin ev-araba hayal ettirmemesi.
küçük şehirde geçinir, metropolde zorSorun bir kira bile ödeyecek para olmaması. Ben çocukken yaşım 27 babam tek maaşla hem kira öder hem bizi okutur hem evi geçindirirdi. Cehape diye eskileri eleştirirler ya şimdi asgari ile bir kira ödenmiyor. Bende bunları eleştiriyorum. Eskiden asgarinin 4/1'ine kiralik dairede kalabiliyordun. Şuan kiralar 6-7 bin olsa anlarım. Asgari alan bir insanın eşi çalışmadığı takdirde kirada imkansız geçinmesi.
Küçüktede geçinemez. Siirt merkezde 1+1 kiralık daire 10 bin civarı. Siirt metropol ise bilemiyorum.küçük şehirde geçinir, metropolde zor
geçinir olum işte. adı üstünde geçinmekKüçüktede geçinemez. Siirt merkezde 1+1 kiralık daire 10 bin civarı. Siirt metropol ise bilemiyorum.
BİR DAHA DEPREM OLDUMU ÜZÜLMEYİN