🔥🔥ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI 🔥🔥

ulan seçim zamanında hep beraber senleyiz diyip manipüle edip sonra zamı alıp ibreyi terse döndürdüğümüz evren ne sarar heee

İyi bari sonunda halkı da düşünen bir adım atılmış, şu an bence en az 33 35bin arası olması gerekirdi ama yinede tahminlerin üst sınırına yakın hatta biraz geçmiş sanırım bir şekilde zam vermeleri iyi olmuş. Umarım fırsatçıları da engellerlerde asgari ücretin erimesi bir nebze de olsa yavaşlar.
Bunu diyen çok oldu. Fırsatçılar engellendi mi? Hayır. Değişen ne?

Hani 30 bin yapıyorlardı? Enflasyona ezdirmeyeceklerdi. Açlık sınırı 29 bin TL - Asgari 28 bin 75 TL. Seçim zamanı iki zam yapıp yine koyunları güderler. Seçim yokken açlığa terkederler.
Aynen öyle, zaten şu an bilerek yapıyolar. Seçim yaklaştığında hem asgari ücretli, hem de emekli tarafına ekstraları çıkaracaklar; üzerine de bakın durumlar düzeliyor, bu kardeşinize bi' 5 yıl daha yetki verin deyip, sonra da etkiyi görecekler. Akıllanmaz bunlar! :kekw:

Ekran Alıntısı.webp

dfghdfcg.webp

Maasa zam gelmesin hiç bir şeye zam gelmesin. Böyle devam edelim ya maaşa 1 zam diğer herseye 2 zam giren hep bize

Kira 10.000 ₺
Su 250 ₺
Elektrik 350 ₺
Doğal Gaz 1000 ₺
Mutfak 5.000 ₺
Birikim 3.750 ₺
Eylence 1.500 ₺
Kumar: 1.000 ₺
Çocuklara harçlık 500 ₺
Total: 23.350 ₺
Reyisimiz ise aylık 28.075 ₺ verdi.
Hamd olsun demet düşer bize.

Ben 27 bin civarı bekliyordum biraz daha fazla geldi. Sorun Türkiyede çalışanların neredeyse yarısı asgari ücretli olması ve bu ücretin ev-araba hayal ettirmemesi.

Ben 27 bin civarı bekliyordum biraz daha fazla geldi. Sorun Türkiyede çalışanların neredeyse yarısı asgari ücretli olması ve bu ücretin ev-araba hayal ettirmemesi.
Sorun bir kira bile ödeyecek para olmaması. Ben çocukken yaşım 27 babam tek maaşla hem kira öder hem bizi okutur hem evi geçindirirdi. Cehape diye eskileri eleştirirler ya şimdi asgari ile bir kira ödenmiyor. Bende bunları eleştiriyorum. Eskiden asgarinin 4/1'ine kiralık dairede kalabiliyordun. Şuan kiralar 6-7 bin olsa anlarım. Asgari alan bir insanın eşi çalışmadığı takdirde kirada imkansız geçinmesi.

Sorun bir kira bile ödeyecek para olmaması. Ben çocukken yaşım 27 babam tek maaşla hem kira öder hem bizi okutur hem evi geçindirirdi. Cehape diye eskileri eleştirirler ya şimdi asgari ile bir kira ödenmiyor. Bende bunları eleştiriyorum. Eskiden asgarinin 4/1'ine kiralik dairede kalabiliyordun. Şuan kiralar 6-7 bin olsa anlarım. Asgari alan bir insanın eşi çalışmadığı takdirde kirada imkansız geçinmesi.
küçük şehirde geçinir, metropolde zor

Küçüktede geçinemez. Siirt merkezde 1+1 kiralık daire 10 bin civarı. Siirt metropol ise bilemiyorum.
geçinir olum işte. adı üstünde geçinmek :D
bare minimum olsa bile...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,498
Üyeler
187,520
Son üye
BS BİLİŞİM GORGONX
Geri