🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

sıfır aldığım şey isterse 1 tl olsun sıfır satıyorsa sıfırdır bunu anlamak bu kadar zor değil
ya kaybol şurdan. bir de yaptıgı rezilliğe kılıf bulmus. sorun sizde degıl sorun sizin gibilere %70-80 e vararan indirim yapanlarda. valla yazık kafanıza. bedava verseler neden üzerine para vermedi diye forumlarda dolaşırsın

ya kaybol şurdan. bir de yaptıgı rezilliğe kılıf bulmus. sorun sizde degıl sorun sizin gibilere %70-80 e vararan indirim yapanlarda. valla yazık kafanıza
seni bu kafayla çok dolandırırlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya kaybol şurdan. bir de yaptıgı rezilliğe kılıf bulmus. sorun sizde degıl sorun sizin gibilere %70-80 e vararan indirim yapanlarda. valla yazık kafanıza. bedava verseler neden üzerine para vermedi diye forumlarda dolaşırsın
sen git alacağın ürüne sıfır diye al sonra açık gelsin hiçbir şey deme öyle kullan sanırım eve yemek söylediğinde usta yemekten 2 ısırık alıncada bir şey demezsen nede olsa kuponla almıştın demi su alırkende ucuza al içilmiş mesela demi nasıl ama

asıl sorun senin gibilerde aldığı şey sorunluda olsa ses çkarmayanlarda

seni bu kafayla çok dolandırırlar

sen git alacağın ürüne sıfır diye al sonra açık gelsin hiçbir şey deme öyle kullan sanırım eve yemek söylediğinde usta yemekten 2 ısırık alıncada bir şey demezsen nede olsa kuponla almıştın demi su alırkende ucuza al içilmiş mesela demi nasıl ama

asıl sorun senin gibilerde aldığı şey sorunluda olsa ses çkarmayanlarda
benim kim oldugumu, bu gune kadar disneyden tut da devlet kurumlarına kadar nelerle uğraştığımdan, kimlere dava açtığımdan haberin mi var ? sadece emniyet kemeri arızalı diye gizli kusurdan eski araç sahibine dava açıp 3 yıl onunla uğraştım. ne anlatıyorsun burada birader ? haklarımı da neyi savfunmam gerketiğini de iyui bilirim.

adamlar kocaman oraya outlet aksesuarlar yazmış. kaldı ki ürün kullanılmadıgı surece biraz insanlığı olan %80 indirimle ürün satan adama kutu açık diye eleştırıde bulunmaz. neyse engelledim seni. senin gibi çöpcülerle uğraşacak zamanım yok. ağlayıp duruyorsun sağda solda salya sümük

hakkını aramayı hatalı fiyata konulmuş ürün toplayıp tüketici hakem heyetine vermekten ibaret sanan adam bana haklarımı savunmayı öğretiyor şaka gibi

adamlar 4500-5000 tl ye satılan ürünü 490 tl ye satıyor. yok sıfır aldım konusurum demeye insan utanır ya

Son düzenleme:
iPhone 14 şeffaf kılıfı iPhone 13’e uyuyor. Tuşların yeri ve kamera tam uyuyor. Sadece telefona takınca telefon görmüyor. Alınır.

iPhone 14 şeffaf kılıfı iPhone 13’e uyuyor. Tuşların yeri ve kamera tam uyuyor. Sadece telefona takınca telefon görmüyor. Alınır.
Ben ikisindende aldım normalde iade edicektim fakat cakma kılıflar 350 400 tlden başlıyor 500 TL'ye orjinal kılıfı yedek olarak tutucam

ip14 stoğu var hala

20 aralıkta ip14 sipariş etmiştim 13ün stogu bitti diye bugun stok girildi yani elimde hem 14 hem 13 olucak 300 TL'ye cakma almaktansa 450 TL'ye orjinal yedeklerim daha iyi
İp13 kılıfını göremdim link atar mısınız

Arkadaşlarla beraber iPhone 14 14pro ve 15 için kılıf aldık hiç birinde telefona takınca uyarı vermedi. Acaba bir sorun mu var bilgisi olan yazabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,646
Üyeler
187,543
Son üye
AHMET AKSU 1907
Geri