Yardım Yüksek hz taksitli monitör tavsiyesi

xthepatates

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Bütçe
10000
Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur.

Ghosting olmayan ve yüksek hz (300hz üzeri) ips, 24-27 inç fiyatı uygun olur diye tercihen fhd rekabetçi oyunlar içim monitör arıyorum.

Pivot şart değil, taksit şart

Şimdiden yardımcı olan herkese teşşekkür ederim.

10k ya alabileceğin en kaliteli panel bunda dostum yeni yıldan önce kaçırma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam hayırlı olsun ama bu paraya 2k 300hz alınması daha mantıklı olmaz mı
eger tryhard oynamıyorsan 27 inç al ama fps rekabetçi için 24 inç en uygun olanı

hocam hayırlı olsun ama bu paraya 2k 300hz alınması daha mantıklı olmaz mı
Öncelikle teşekkür ederim, daha mantıklı zaten ama her sistem 2k 300hz kaldırmıyor.
Konuyu açanın kriterlerine göre önerdim.

10k ya alabileceğin en kaliteli panel bunda dostum yeni yıldan önce kaçırma

eger tryhard oynamıyorsan 27 inç al ama fps rekabetçi için 24 inç en uygun olanı
bunda derken hangi monitörde hocam linki unutmuşsunuz sanırım

Öncelikle teşekkür ederim, daha mantıklı zaten ama her sistem 2k 300hz kaldırmıyor.
Konuyu açanın kriterlerine göre önerdim.
hocam istediğinizde 1080 e de çekilebiliyor monitörler zaten :) video izlerken yada hikayeli oynarkende 2k ya çekilebilir ben öyle yapıyorum enazından bence iade günü geçmediyse iade edin

hocam istediğinizde 1080 e de çekilebiliyor monitörler zaten :) video izlerken yada hikayeli oynarkende 2k ya çekilebilir ben öyle yapıyorum enazından bence iade günü geçmediyse iade edin
Arkadaşın önerdiği aw2525hw için demiştim

İadeyle alakası yok dostum, panel kalitesi vesaire olarak iyi fakat fiyat olarak pahalı elbette. Ama tercih ederken sadece bunlar değil servis desteği falan da önemliydi benim için. Dell baya ileri seviyede bu konuda dilersen örneklerini atabilirim.

Arkadaşın önerdiği aw2525hw için demiştim
anladım hocam ama bence ne kadar kaliteli olursa olsun sonuçta 1080p. dediğim gibi bu paraya 300 hz 2k monitörler varken bence alınmaz illa 1080 olsun denirsede bu bütçeye gerek kalmaz 7-8 liraya da iyi panelli 300hz 1080 monitörler vardır yani 11k parayı 1080 e vermek bence saçma.

kişisel tercih ben faceit oynuyorum o adamlarla yarışmak için bana gerekli siz tryhard oynamıyorsanız hiç gereği yok 27 inç bana çok büyük geliyor

kişisel tercih ben faceit oynuyorum o adamlarla yarışmak için bana gerekli siz tryhard oynamıyorsanız hiç gereği yok 27 inç bana çok büyük geliyor
bahsettiğim 1080p 300hz olan 24 inç monitörlerde vardır hocam yukarda attığım lenovo örnek. neyse herkesin kendi tercihi sonuçta hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,524
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri