Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
ahahaha
kral zaten böyle kaliteli ya da markalı bişey alırsan onlar ötüyor. Bizzat markasız bişey alcaksın.

Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
Airtag benzeri cihazlar bu işler için berbat. Çevreden cihaz bulup sinyal gönderme işini çok kötü yapıyorlar. Arabaya motora Airtag koyma fikri pek kafama yatmıyor o yüzden. Kardeşin için zaten takip cihazı hiç çözüm değil ona başka bir çözüm lazım da araç takibi için dedim.

Hocam android kullanıyorsanız eski telefonunuz falan varsa atın arka koltuğun altına google üzerinden 7/24 o telefonun konumunu takip edin hem işinize farklı şeyler de de yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He hattta Bunada gerek yok
Size yöntemi söylüyorum,

Örn.
[email protected] mail adresine sahip kardeşimi takip etmek istiyorum.
Kardeşim bu maile sahip
Aynı maile kendim de giriyorum
Daha sonra Google cihazları yönet kısmından o mailin açık olduğu tüm hesapların anlık konumuna bakabilirsiniz sadece araçta değil 7/24 bakabilirsiniz kardeşiniz her yakalandığında airtag arayacak ama sizin airtaginiz aslında onun cebinde olacak :) saygılar
O dediğin internet ve konum kapalıyken çalışmıyor hocama

Airtag benzeri cihazlar bu işler için berbat. Çevreden cihaz bulup sinyal gönderme işini çok kötü yapıyorlar. Arabaya motora Airtag koyma fikri pek kafama yatmıyor o yüzden. Kardeşin için zaten takip cihazı hiç çözüm değil ona başka bir çözüm lazım da araç takibi için dedim.
Bi hbb-k markasının bi ürünü var hocam internette de izledim etraftaki iphonelar aracılığıla doğru anlık konuk gösteriyormui

ahahaha
kral zaten böyle kaliteli ya da markalı bişey alırsan onlar ötüyor. Bizzat markasız bişey alcaksın.
Hbb-k markasının ürünü hoşuma gitti hocam

Hocam onun yerine anahtarı sakla ya da direksiyon kilidi tak o kilidin anahtarını sakla olmaz mı böyle yapmamanın bir nedeni mi var

İki tokat ile bu iş çözülür. Yer bilseniz ne olacak? Yakalayıp, senin yaptığın çok ayıp mı diyeceksiniz? Hiç de umursamaz. Siz onun çokardığı masrafları koyun gibi ödemeye alışırsınız anca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri