❌İndirim Bitti! KIOXIA Exceria Pro 2TB 7.447 TL

Etkisi tabi ki var daha az ısınan kc3000 80 dereceye ulaşıp kendisini kapatıyordu ona da aynısı taktım 55 dereceyi geçmedi bu 63 derecelerde dolaşıyor yük altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam attığınız pad soğutucuyu alıyım mı? Gece exceria pro 2tb sipariş ettim. Anakartımda şuan bir tane soğutma bloğu var pad benzeri metal bir şey. Bunu almalı mıyım sizce? Yoksa anakarttaki yeterli olur mu?

Hocam attığınız pad soğutucuyu alıyım mı? Gece exceria pro 2tb sipariş ettim. Anakartımda şuan bir tane soğutma bloğu var pad benzeri metal bir şey. Bunu almalı mıyım sizce? Yoksa anakarttaki yeterli olur mu?
Anakart soğutması yeterli olur bence. Ben de kendi anakartımdaki soğutma bloğu ile kullanacağım. Çok tırt bir şey değilse yeterli olur.

Anakart soğutması yeterli olur bence. Ben de kendi anakartımdaki soğutma bloğu ile kullanacağım. Çok tırt bir şey değilse yeterli olur.
Kasanın hava akışı da iyi. O zaman almayım şimdilik.

arkadaşlar sabah akşam render alıp ssd boğacaksanız iyi bir soğutma gerekli ama oyun vb işler için anakartın kendi soğutması yeterli olacaktır.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler bende aldım

Arkadaşlar konudaki ssdm geldi. Öncelikle ekran kartının altında kalan yuvaya taktım. Dosya kopyalama ve oyun indirme işlemi yaptım 79 dereceyi gördü.

Sonra ekran kartı ile işlemci arasındaki açık yuvaya taktım. Maksimum 65 dereceyi gördü. Şuanlık soğutucu almaya gerek yok gibi gözüküyor. Boşta 40 derecede geziyor. Yaza kadar böyle idare eder gibi.

Alıp kullanacak varsa dikkat etsin taktığı yuvaya yoksa benim gibi 2 kez sök tak yaparsınız :D

Geri