Alıntıyı görüntüle
masamın kenarlarında metal çıtalar var. montajlamama engel olur mu?
aynı masadan kullanıyorum. Montajı basit ve problem yaşamazsın.
Alıntıyı görüntüle
Masayı delmeden montajlayabildiniz mi? Bir de müsaitseniz montajladığınız yerin fotosunu atabilir misiniz? Buradan ya da pm den gönderirseniz çok makbule geçer.aynı masadan kullanıyorum. Montajı basit ve problem yaşamazsın.
2024-2025 farkı var mıydı.Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2024 Gray Edition
aldım ama masama oluırmu bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
masama uygun olsa alırdımNb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2024 Gray Edition
Alıntıyı görüntüle
Ben o boşluğa ek parça koymuştum, aynı kalıklıkta, böyle bile duruyorsa iyiymişMontajı ile soru soranlar olmuşta o yüzden örnek olsun diye atayım dedim. Delmenize gerek yok bu şekilde sıkıştırarak da kullanabilirsiniz.
Not: Ben monitör kolunu temudan ölü fiyata almıştım marka modeli vs yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@cıstakmessi @C Developer
kanki bilgin olsun bu masaya olmaz bu taktımda masada cırt dıye sesler gelmeye başladıAynı model masadan ben de sipariş ettim. Henüz gelmedi ama arka kısmında kolu tutturacak kısım var gibi gözüküyordu. Ben de ona göre aldım zaten bu masayı.
kanki bilgin olsun bu masaya olmaz bu taktımda masada cırt dıye sesler gelmeye başladı
yok kanka uzunlukla alakası yok masada dırek sunta varya altıdna demır vs yok sunta kırılıyorBenim Hepsiburada'dan aldığım modelin boyu (60x120) sizinkinden bir tık daha uzun, belki oradan kurtarabilirim. Yoksa yandık, 2 hafta boşu boşuna masayı beklemiş olacağım.
kuş parmagı kalınlıgı bir boşluk fazla bile geliyor oradan hesabını yaparsınDuvara neredeyse yapışık duran masalarda kaç santim boş bırakmak gerekiyor bunu kullanmak için.