nasıl alıyonuz ya ilk ben tıkladım çalışmıyor hiçbir türlüçektik bundanda 1 taneAlıntıyı görüntüle
rastgele f5 atıp stok deniyodum şimdi al diyerek düşürebildim bi tanenasıl alıyonuz ya ilk ben tıkladım çalışmıyor hiçbir türlü![]()
Halihazırda benim sepetimdeydi ben almadim sanırım sepette olduğu için banami ayardilar ne yaptılar ama almadım ben öylesine sepete ekledim ekleniyormu diye öyle konu açtımKonuyu ilk ben gördüm, linki ilk açanlardan biri benim muhtemelen forumdan kimse alamadıYa farkedip sen paylaşana kadar kapattılar ya da ilk nerde paylaşıldıysa orada bitirmişler
![]()
Galiba 9 u da ben aldım9 adet var linki güncelledim
Bundan da aldım. Bunu arkadaşa veririmGAMEBOOSTER H23B Nemesis RGB USB 7.1 Siyah Profesyonel Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GAMEBOOSTER H23B Nemesis RGB USB 7.1 Siyah Profesyonel Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
iptal yesin de bi keyifleneyim içimde kaldıHalihazırda benim sepetimdeydi ben almadim sanırım sepette olduğu için banami ayardilar ne yaptılar ama almadım ben öylesine sepete ekledim ekleniyormu diye öyle konu açtım![]()
Eyvallah hocam kardeşim için lazımdı bir tane çektim inşallah iptal olmaz sipariş.
Beyazı da gelmiş. Ondan da aldım. Onu belki ben kullanırımH.o hiçbirini aldım ben iptal yer vs diyekulaklığı akrabama almayı düşünüyordumda onuda saldim
alanlarin umarım gelir