o paraları o kart a verenın aklında sorun vardır
Yok be, sürücü sorunu yok gibi.Hatırladığım kadarıyla 6600XT - 6650XT ufak tefek sürücü sorunları olan kartlardı. Tepe modelde olsa, B580 varken almaya değer bulamadım.
6000 serisi bu gpu. üstüne 7000 ve 9000 serisi çıktı nesil olarak eskidi ve driver tarafıda çok iç açıcı değil amd desteğini sonlandıracağını açıklamıştıAğustos 2021'de tanıtılmış kart
bu paraya 3 fanlısı 6700xt modeli 2. elde 10k, 10 6700xt y e de çok ama piyasa geçirgen piyasa, 1 sene olsa 3 kuruş etmezdi hiçbiri. 6600xt güzel kaart ama kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rdna 2 serisine destek uzun süre sonlanmaz bence ps5 ile aynı mimari.6000 serisi bu gpu. üstüne 7000 ve 9000 serisi çıktı nesil olarak eskidi ve driver tarafıda çok iç açıcı değil amd desteğini sonlandıracağını açıklamıştı
bu konuda sıfır fiyatını abes bulmayan bi sensin sanırım son stok demiştin zaten sen al geç bari herkes rahatlasınİlan Tarihi 21 Mart 2025
ilanı atan arkadaş ya içeri girdi yada öbür tarafa gitmiştir. öyle diyeyim sana o kadar uzun duran ilanda sıkıntı vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rdna 2 serisine destek uzun süre sonlanmaz bence ps5 ile aynı mimari.
arc b580 çöp falan değil bu arada 6600xt yerine tercih edilebilir bir gpu. vram olarakta daha avantajlırdna 2 serisine destek uzun süre sonlanmaz bence ps5 ile aynı mimari.
driver sorunu yok hatta çok stabil kart rx 6600 ve 6600 xt'ler. valorant - cs2 gibi oyunlar oynuyorsanız size hitap ediyor. şuanda tek rakibi çöp intel arc serisi bu fiyatlarda
bu konuda sıfır fiyatını abes bulmayan bi sensin sanırım son stok demiştin zaten sen al geç bari herkes rahatlasın![]()
al sat işini yapıyorsan zaten bu kartın bu fiyata alınırsa elinde patlayacağını anlamış ve biliyor olman lazım. intelde hangi modeli kullandın?Maaş bilgisayar parçalarına gidiyor hocam ben al sat yapıyorum, bana mantıklı geldi sıfır kart isteyenler için attım. Yoksa ikinci elde 10 bine RX 6700 XT veya RTX 4060 alırdım. Intel ARC çöpünü deneyimleme şansım oldu allah korusun
al sat işini yapıyorsan zaten bu kartın bu fiyata alınırsa elinde patlayacağını anlamış ve biliyor olman lazım. intelde hangi modeli kullandın?
a serisi çok stabil değil şuan alınası olarak b580 var. onun rakibide aslında 4060, 7600 falan.A750 alma hatası yaptım, B580 kullandım test amaçlı. Kağıt üzerinde iyi gözüksede rakibi RTX 3060 dedikleri kart sanki GTX 1660 gibiydi.
Bu arada bu ekonomide o kart elinde patlamaz, sıfır kart isteyenler için mantıklı. İkinci el işi her zaman riskli, tamirli açılmış kurcalanmış veya mining çıkması kartlar derken ikinci el pazarı mayın tarlası gibi.
2k ultrada üzer miDeğmez. Kullanıyorum yetersiz çoğu oyunda...
2560x1080 de ağlıyor resmen...
Ederi 8-9 k bu fiyat fazlaSıfır 6600xt. ikinci eline 7-8k istiyorlar alasım geldi ama bu ara çok açıldım. İhtiyacı olan çeksin muhtemelen 1 stok
PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı
PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartıwww.jumbum.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2 k low da üzer ne ultrası2k ultrada üzer mi