igito
80+ Gold
- Katılım
- 7 Haziran 2024
- Mesajlar
- 6,206
- Reaksiyon skoru
- 2,023
adam 1080p de ağlıyor diyor sen 2k bir de ultra da üzermi diyorsun2k ultrada üzer mi
adam 1080p de ağlıyor diyor sen 2k bir de ultra da üzermi diyorsun2k ultrada üzer mi
3080ti bile beni tatmin etmiyor yan sistemimde 5070ti upgrade mi etsemEderi 8-9 k bu fiyat fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 k low da üzer ne ultrası
Ben al sat düşünüyorum gerisi umrunda değil red devil iyidir hızlı gideradam 1080p de ağlıyor diyor sen 2k bir de ultra da üzermi diyorsun![]()
al dene o zamanBen al sat düşünüyorum gerisi umrunda değil red devil iyidir hızlı gider
satarsın da ne kadar kar edilir3080ti bile beni tatmin etmiyor yan sistemimde 5070ti upgrade mi etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben al sat düşünüyorum gerisi umrunda değil red devil iyidir hızlı gider
Ahhhahaha AFMF açsan oynatmaz...2k ultrada üzer mi
11k ya falan vermen lazım yoksa anlamı yok zatensatarsın da ne kadar kar edilir
al sat için mantıklı olsa buraya yazmak yerine çoktan almıştım. son kullanıcıya mantıklı arc vs. almaktansa.11k ya falan vermen lazım yoksa anlamı yok zaten
Seri numarasından 0 olup olmadığını nasıl anlayacaksın orda yazsa yazsa üretim tarihi yazar onun da eski tarihli olduğu zaten belli.Almadan önce seri numarasını öğrenip garanti durumunu sorgulayın. 5 sene önce çıkmış kartın depoda 0 halinde duruyor olması çok imkan dahilinde değil.
garantilik durum olursa değişimde elinde 6000 serisi olmadığı için yeni seri kart verirler o şekilde oluyorSeri numarasından 0 olup olmadığını nasıl anlayacaksın orda yazsa yazsa üretim tarihi yazar onun da eski tarihli olduğu zaten belli.
Kartı distribütör getirdiyse zaten faturanı ibraz edersin iki sene garantini tıpış tıpış oyarihten itibaren sayarlar, isterse şimdi değil seneye satılsın.
hiç güven vermiyo o kartlar, mining sezonunu ucundan gördüler. wattman hatasının en çok olduğu kartların başında geliyor.Facebook GWT grubunda RX6800 11-12K arasına görüyorum ara ara ama herkes ikinci el ürünlere güvenmeyebilir. Sıfır ürün için de bundan iyi fırsat yok gibi duruyor. Bilemiyorum Altan, piyasa çok kötü.