❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı 9999₺

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Ederi 8-9 k bu fiyat fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 k low da üzer ne ultrası
3080ti bile beni tatmin etmiyor yan sistemimde 5070ti upgrade mi etsem

adam 1080p de ağlıyor diyor sen 2k bir de ultra da üzermi diyorsun :D
Ben al sat düşünüyorum gerisi umrunda değil red devil iyidir hızlı gider

arkadaşlar çip krizi daha ekran kartlarına yansımadı, ortalık karışacak vaziyet alın. ytd

11k ya falan vermen lazım yoksa anlamı yok zaten
al sat için mantıklı olsa buraya yazmak yerine çoktan almıştım. son kullanıcıya mantıklı arc vs. almaktansa.

avantajı tepe model kart rog gibi düşünün

Almadan önce seri numarasını öğrenip garanti durumunu sorgulayın. 5 sene önce çıkmış kartın depoda 0 halinde duruyor olması çok imkan dahilinde değil.
Seri numarasından 0 olup olmadığını nasıl anlayacaksın orda yazsa yazsa üretim tarihi yazar onun da eski tarihli olduğu zaten belli.

Kartı distribütör getirdiyse zaten faturanı ibraz edersin iki sene garantini tıpış tıpış oyarihten itibaren sayarlar, isterse şimdi değil seneye satılsın.

Facebook GWT grubunda RX6800 11-12K arasına görüyorum ara ara ama herkes ikinci el ürünlere güvenmeyebilir. Sıfır ürün için de bundan iyi fırsat yok gibi duruyor. Bilemiyorum Altan, piyasa çok kötü.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Seri numarasından 0 olup olmadığını nasıl anlayacaksın orda yazsa yazsa üretim tarihi yazar onun da eski tarihli olduğu zaten belli.

Kartı distribütör getirdiyse zaten faturanı ibraz edersin iki sene garantini tıpış tıpış oyarihten itibaren sayarlar, isterse şimdi değil seneye satılsın.
garantilik durum olursa değişimde elinde 6000 serisi olmadığı için yeni seri kart verirler o şekilde oluyor

Facebook GWT grubunda RX6800 11-12K arasına görüyorum ara ara ama herkes ikinci el ürünlere güvenmeyebilir. Sıfır ürün için de bundan iyi fırsat yok gibi duruyor. Bilemiyorum Altan, piyasa çok kötü.
hiç güven vermiyo o kartlar, mining sezonunu ucundan gördüler. wattman hatasının en çok olduğu kartların başında geliyor.

Geri