nasıl öyle bir şey yok taksit taksit geri alacak parasiniöyle bir şey yok. taksitli alınan ürünler iade edildiğinde veya iptal olduğunda paranın tamamı şak diye yatar. fakat hesapta taksitle yatıyormuş gibi görünür.
nasıl öyle bir şey yok taksit taksit geri alacak parasiniöyle bir şey yok. taksitli alınan ürünler iade edildiğinde veya iptal olduğunda paranın tamamı şak diye yatar. fakat hesapta taksitle yatıyormuş gibi görünür.
İnce Hesap normalde böyle yapmazdı.Geçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var
öyle bir şey yok diyorum. araştır görürsün. iade ettiğin ürünün parasını taksit taksit almazsın. atıyorum 20 bin tl lik 6 taksitle bir şey aldın. kartından 20 bin eksilir sen zaten bankaya ödersin taksidini. sipariş iptal olduğunda veya iade ettiğinde ürün parasının tamamı sana geri yatar.nasıl öyle bir şey yok taksit taksit geri alacak parasini
Geçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var
fiyatlar zamlanacak ondan iptal ettiler, ederinin 5k üstüne satlardı iptal ederler miydi ? stoğa gelene kadar oyalar ve kargolarlardı klasik incehesap.kampanya bitince gelir stoğa stokta yok onların sitede desapphire var sadece
öyle aga bahane çok salakçafiyatlar zamlanacak ondan iptal ettiler, ederinin 5k üstüne satlardı iptal ederler miydi ? stoğa gelene kadar oyalar ve kargolarlardı klasik incehesap.