Yardım Amazon siparişimi iade etti aşırı sinirliyim

Geçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var
İnce Hesap normalde böyle yapmazdı.
Amazon ile iletişime geç hocam.

nasıl öyle bir şey yok taksit taksit geri alacak parasini
öyle bir şey yok diyorum. araştır görürsün. iade ettiğin ürünün parasını taksit taksit almazsın. atıyorum 20 bin tl lik 6 taksitle bir şey aldın. kartından 20 bin eksilir sen zaten bankaya ödersin taksidini. sipariş iptal olduğunda veya iade ettiğinde ürün parasının tamamı sana geri yatar.

İnce Hesap normalde böyle yapmazdı.
Amazon ile iletişime geç hocam.
Evet hiç bir halt yapmadılar stokta yok ondan iptal edilmiş dedi yapacak bir şet yok dedi

BAHANEYE GEL; ürünlerden birisi hasarlı gitmiş satıcıya incehesapta demiş ki diğer satıcılara da hasarlı gitmesin kargolar o yüzden iptal ediyoruz demişler bu nasıl bahane lan :D çocuk inanmaz buna

Geçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var

kampanya bitince gelir stoğa stokta yok onların sitede de :D sapphire var sadece
fiyatlar zamlanacak ondan iptal ettiler, ederinin 5k üstüne satlardı iptal ederler miydi ? stoğa gelene kadar oyalar ve kargolarlardı klasik incehesap.

fiyatlar zamlanacak ondan iptal ettiler, ederinin 5k üstüne satlardı iptal ederler miydi ? stoğa gelene kadar oyalar ve kargolarlardı klasik incehesap.
öyle aga bahane çok salakça :D diğer müşterilerden talep gelmiş bana da hasarlı ürün gelmesin diye iptal edilmiş hadi lan oradan çocuğa söylesen ne diyor bu der yalanın kralı

Bende aynı durumdayım kaç gün kargoda gözüktü iptal etmişler dün sabah. Sapphire alcam mecbur

Vatan son bir adamlık yapıp şöyle güzel bir %15 inidirmle seneyi kapatsa süper olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,658
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri