balabanköfte
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
taşpınar ney la peynir markası mıBilkom garantili mi bilmiyorum ama taşpınarın ithalatçı garantili satıcağını da zannetmiyorum. Alıntıyı görüntüle
Tüm şubelerde var da 200 tane mi tüm şubelerde.Boşa gitmeyelim sömürürler ona göre almayı düşünüyorumBilkom garantili mi bilmiyorum ama taşpınarın ithalatçı garantili satıcağını da zannetmiyorum. Alıntıyı görüntüle
Yok yufka markası kankataşpınar ney la peynir markası mı
Türkiye geneli 200 stok. Sömürmüşte olabilirler mağazayı arayıp sormak lazımTüm şubelerde var da 200 tane mi tüm şubelerde.Boşa gitmeyelim sömürürler ona göre almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xbox series x alacaktım ama malum abonelik fiyatından sonra vazgeçtim
1 tb'lık versiyon bunlar 1 tb'dan sistem dosyaları güncellemeler vs için ayrılan alandan geriye 825 gb kalmış sebebi bu.825 sayısının özel bir anlamı mi var acaba?
İthalatçı garantililer 24k. Bilkom garantililer 30kps5 fiyatı nasıl? bilen yorumlayabilir mi? almaya değer mi ?
O da yazmıyor ki, içmişlerdir bunun stoklarıİthalatçı garantililer 24k. Bilkom garantililer 30k
Bilkom garantiliyse muhtemelen içmişlerdir bu fiyata beleş çünküO da yazmıyor ki, içmişlerdir bunun stokları
Hayır öyle değil, artık slim kasalar 825gb üretiliyor1 tb'lık versiyon bunlar 1 tb'dan sistem dosyaları güncellemeler vs için ayrılan alandan geriye 825 gb kalmış sebebi bu.
Evkur gibi elden taksitle ürünlerin satıldığı bir mağaza.taşpınar ney la peynir markası mı