İnsanların Android telefon için ödeyecekleri üst eşik sınırını aşıyor çünkü S24 serisinden beri ya androide 85K verilir mi tarzı şeyler deniyor. Alacak adam yine alır ama çoğu kişi için o kadar para verecek olsam Apple alırım eşiği 100k
İnsanların Android telefon için ödeyecekleri üst eşik sınırını aşıyor çünkü S24 serisinden beri ya androide 85K verilir mi tarzı şeyler deniyor. Alacak adam yine alır ama çoğu kişi için o kadar para verecek olsam Apple alırım eşiği 100k
apple istediğim özellikleri vermiyordu aynı bütçede bi tablete neden 30k yerine 45k vereyim
telefonda da kamera hariç daha iyi zoomu appledan da iyi ama androidler arasında kötü ince tutmak için kısıyorlar :/
Hocam hayatımda bir telefonu bu kadar son zerresine kadar kullanan birini görmemişimdir herhalde valla helal olsun elimdeki telefona saygısızlık ettiğimi düşünüp utanıyorum artık
Hocam hayatımda bir telefonu bu kadar son zerresine kadar kullanan birini görmemişimdir herhalde valla helal olsun elimdeki telefona saygısızlık ettiğimi düşünüp utanıyorum artık
apple istediğim özellikleri vermiyordu aynı bütçede bi tablete neden 30k yerine 45k vereyim
telefonda da kamera hariç daha iyi zoomu appledan da iyi ama androidler arasında kötü ince tutmak için kısıyorlar :/
Zaten kullanıcı için değişen tercihler bunlar dediğim şey genel kullanıcıların fiyat hakkındaki görüşleri bu şekilde Apple telefona 100k verdim desen şaşırmazlar ama Androide verdim desen şaşıran elbet olur benimde çok katıldığım şey değil bunlar
pc müh yazsaydım yeterdi ama tıpta yetmiyor
anatomi maketlerini 200 mp kamerayla dosya oluşturup büyütürken görüntü bozulmasın istiyorum amfide 40x kamerayla net çekeyim istiyorum bir de makro kamera test ederim
işlemci olarak yetiyor ama ucu ucuna yapay zeka özelliklerini daha rahat kullanırım
ekran küçük geliyor telefondan da notlarımı kullanıyorum hem monitör yüzünden daha iyi ekran olsun istiyorum bir de şu hayalet ekran olayı var
pilim eğer dışarda mobil veri erişim noktası kullanırsam hızlı eriyebiliyor wifideyken sıkıntı yok
en son olarak kalem... anlatmaya gerek bile yok
bir de elimdeki telefonu babama vericem onunki de eskimişti s23 hala taş gibi telefon
bi kere aldığımda 6 yıl götürsün okul bitene kadar başım rahat olsun
beyler aktif olarak s23 kullaniyorum. bi tane de yurtdışı cihaz alıp kayıtsız kullanma fikrim var. sizce s26 ultra 1300 dolardan cikis yaparsa suan 900 dolar civarı satilan s25 ultranin fiyatlari ne kadar duser? s26 ultranin gecikmesi kötü oldu ya