R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

büyük kargaşa çıkacağından dolayı bence banlayamazlar sadece o saatlerdeki tüm işlemleri geri çevirirler önceden olan bakiyelere döner

Şimdi hadi diyelim banladılar bende bu zamandan itibaren girmedim ban steam hesabımda gözüküyormu benim takıldığım nokta oyun umrumda değil toplasan 2 saat girmemişim 3 yıldır hesapta kara leke gibi kalır la :widepeepo: :widepeepo:
gözükür muhtemel ama nolcak bende de cs banı var kaç bin gün geçti

benim kendi yüklemem var 2000 kadar onu harcamak istiyorum mesela o nasıl olacak
rollback gelecek muhtemelen

Şimdi hadi diyelim banladılar bende bu zamandan itibaren girmedim ban steam hesabımda gözüküyormu benim takıldığım nokta oyun umrumda değil toplasan 2 saat girmemişim 3 yıldır hesapta kara leke gibi kalır la :widepeepo: :widepeepo:
vac ban olmadığından gözükmez profilde

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
olm benim her şeyim sıfırlanmış yeni girdim oyuna. ne para ne kredi ne dereceli açık. operatörlerim her şeyim sıfırlanmış düzelir dimi bu????

1766849747483.webp

he olsada bi halt yaratmaz bana :kekw: :kekw: :kekw:

şimdi steamden oyunu kaldırıyorum var mı ötesi olmayan hesabı banlasınlar şimdide boşuna zamanında para verdik bu çöpe
bir şey olacağını zannetmiyorum oyun dcsinden harcayın beyler diyecek halleri yok ama duyurayım dedim forumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
he olsada bi halt yaratmaz bana :kekw: :kekw: :kekw:
yok vac ban değil ama oyun yasaklaması yazar aynı şey

Geri her şey eski haline gelir.Ama işte oyuncuların aklında bu olay olduğu için oyuna eskisi gibi değer vermezler.Geçmiş olsun

Hesabına para gelen arkadaşlar sakın harcamayın.Harcarsanız kullanıcı sözleşmesini ihlal ediyor oluyormuşsunuz ondan dolayı hesabınız banlanabilirmiş.Resmi dc serverlarına yazmışlar bunu.
Açıklardan yararlanmayı kesinlikle desteklemiyorum ve şuanki durumdan yararlanmayı da tavsiye etmiyorum fakat yıllardır rainbow six oynuyorum. Ve çok fazla oyuncusu kaldığını sanmıyorum gerek buglar gerek sezon başlarındaki hileler vesayre. Yani normalde düzgün oynayan ama sadece kendi koruyamadıkları bir sistem açığından yararlanan binlerce oyuncuya ban atabileceklerini düşünmüyorum kendi topuğuna sıkmış olur bence. Tahminimce haksız alınan skinler vesayre silinir eski kaldığı yerden devam eder.

Son düzenleme:
Geri