gözükür muhtemel ama nolcak bende de cs banı var kaç bin gün geçtiŞimdi hadi diyelim banladılar bende bu zamandan itibaren girmedim ban steam hesabımda gözüküyormu benim takıldığım nokta oyun umrumda değil toplasan 2 saat girmemişim 3 yıldır hesapta kara leke gibi kalır la![]()
![]()
rollback gelecek muhtemelenbenim kendi yüklemem var 2000 kadar onu harcamak istiyorum mesela o nasıl olacak
vac ban olmadığından gözükmez profildeŞimdi hadi diyelim banladılar bende bu zamandan itibaren girmedim ban steam hesabımda gözüküyormu benim takıldığım nokta oyun umrumda değil toplasan 2 saat girmemişim 3 yıldır hesapta kara leke gibi kalır la![]()
![]()
şimdi steamden oyunu kaldırıyorum var mı ötesi olmayan hesabı banlasınlar şimdide boşuna zamanında para verdik bu çöpegözükür muhtemel ama nolcak bende de cs banı var kaç bin gün geçti
çık gir yaptığımda düzeldi bendeolm benim her şeyim sıfırlanmış yeni girdim oyuna. ne para ne kredi ne dereceli açık. operatörlerim her şeyim sıfırlanmış düzelir dimi bu????
bir şey olacağını zannetmiyorum oyun dcsinden harcayın beyler diyecek halleri yok ama duyurayım dedim forumdaşimdi steamden oyunu kaldırıyorum var mı ötesi olmayan hesabı banlasınlar şimdide boşuna zamanında para verdik bu çöpe
yok vac ban değil ama oyun yasaklaması yazar aynı şey
Açıklardan yararlanmayı kesinlikle desteklemiyorum ve şuanki durumdan yararlanmayı da tavsiye etmiyorum fakat yıllardır rainbow six oynuyorum. Ve çok fazla oyuncusu kaldığını sanmıyorum gerek buglar gerek sezon başlarındaki hileler vesayre. Yani normalde düzgün oynayan ama sadece kendi koruyamadıkları bir sistem açığından yararlanan binlerce oyuncuya ban atabileceklerini düşünmüyorum kendi topuğuna sıkmış olur bence. Tahminimce haksız alınan skinler vesayre silinir eski kaldığı yerden devam eder.Hesabına para gelen arkadaşlar sakın harcamayın.Harcarsanız kullanıcı sözleşmesini ihlal ediyor oluyormuşsunuz ondan dolayı hesabınız banlanabilirmiş.Resmi dc serverlarına yazmışlar bunu.