Knk oyun çöktü mü sizde deubisofta ağır sövecem hocam. Yapmadığım kalmadı. Şu videodaki son şey hariç hepsini yaptım bağlantı hatası alıyorum. Tam bağlanmışken baya sinir bozdu.
Şu oyunu bi adam akılı hale getiremedilerKnk oyun çöktü mü sizde de
oyun çökmesi mi o? Bende saatlerdir açılmıyor.Knk oyun çöktü mü sizde de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu oyunu bi adam akılı hale getiremediler
Bende de aynı şuan oyun çökmüş sunucular kapalıoyun çökmesi mi o? Bende saatlerdir açılmıyor.
sanırım çökmüş..Alıntıyı görüntüle
boş yere sinirlenmişim ya... Şimdi boş yere sinirlendiğime sinirlendimBende de aynı şuan oyun çökmüş sunucular kapalı
Hocam oyunu hacklediler herkese sınırsız oyun içi para verdiler ondan. Başladığın günde yaşanana bakubisofta ağır sövecem hocam. Yapmadığım kalmadı. Şu videodaki son şey hariç hepsini yaptım bağlantı hatası alıyorum. Tam bağlanmışken baya sinir bozdu.
dimi ya. Oyuna başladım oyun hacklendiHocam oyunu hacklediler herkese sınırsız oyun içi para verdiler ondan. Başladığın günde yaşanana bak![]()
Aman hocam bütün sunucuların fişini çektiler 10.000e yakın oyuncu da banlanmışdimi ya. Oyuna başladım oyun hacklendi
Var mı başlamamı istediğiniz başka bir oyun. Steam'den gift atarsanız oyun farketmeksizin başlarımD
abaaaow. Nolmuş öyle hocam yaAman hocam bütün sunucuların fişini çektiler 10.000e yakın oyuncu da banlanmış
Banlanan oyuncular var hocam didos saldırısı yapanlar tarafından reddit de baya konu var ve hala oyun açılmadı baya saldırı oldu oyunaKimse banlanmıyor