Öneri Pc İçin Wifi Usb Adaptörü Önerisi

Arif Gayırnal

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
35
Beyler, bütçe maksimum 800–900 TL olan bir PC için sağlam bir şey istiyorum. Amacım telefondan Wi-Fi paylaşımı ya da idarelik bir ağ olması. İnternetim 100 Mbps ama güncel 5 GHz ve 1300 Mbps destekleyen cihazlar da olabilir. Windows 11’i güncel olarak destekleyen, mavi ekran vermeyen, sorunsuz ve stabil bir ağ bağlantısı sağlayan bir model arıyorum. Özellikle 5 GHz desteği olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

TP link tx20u Nano al hocam. Ufacık ama çok başarılı bir wifi adaptörü. USB 3.0 a takıyorsunuz mutlaka

(75₺ indirim kuponu veriyor hb.)

3taksitle alabilirsiniz bence , peşin 800 vermekten iyi olur. Hb den illaki birşeyler almışsınızdir. 3 5 birikmiş hepsi pay bakiyesi de kullanın mis gibi ürün mis gibi fiyat

3taksitle alabilirsiniz bence , peşin 800 vermekten iyi olur
hocam bunun 1300 Mbps olanını düşünüyorum ama senin attığında iyimiş

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adı duyulmamış sürücü desteği olmayan ürünleri almak istemiyorum güvenlikleri çok kötü oluyor vürüs bulaşma riski yüksek oluyor

hocam bunun 1300 Mbps olanını düşünüyorum ama senin attığında iyimiş

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adı duyulmamış sürücü desteği olmayan ürünleri almak istemiyorum güvenlikleri çok kötü oluyor vürüs bulaşma riski yüksek oluyor
Hocam Haziran di galiba 580₺ ye inmişti itopyada. Ben aldım o zaman 2 tane. Sonrasında fiyatı bu civarda gezinip durdu. Çok iyi bence bir denemelisin. Amazondan alırsanız. İade problemi olmuyor bildiğim kadarıyla, beğenmediğiniz takdirde. (Tx20u nano yu kastediyorum, karışıklık olmasın)

Hocam Haziran di galiba 580₺ ye inmişti itopyada. Ben aldım o zaman 2 tane. Sonrasında fiyatı bu civarda gezinip durdu. Çok iyi bence bir denemelisin. Amazondan alırsanız. İade problemi olmuyor bildiğim kadarıyla, beğenmediğiniz takdirde. (Tx20u nano yu kastediyorum, karışıklık olmasın)

Bunu almaya karar verdim nasıl?

Bunu almaya karar verdim nasıl?
Sizin kararınız, ben ancak öneride bulunabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,567
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07