Çözüldü✓ Üç RTX 5070 Ti laptop arasından hangisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FCM1...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2 tartismasiz bu tabikii.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu alinir.
hocam bunun kartı ti deil ve MSI modelleri çok gürültülü çalışıyor, ben üniversite gibi ortamlarda da kullanacağım için bataryası biraz daha iyi gidebilecek ve çok ses çıkarmayan modeli almak istiyorum.

burada peşin fiyata 9 taksit yok ama yine de teşekkür ederim

Acer alınmaz. 255HX Olan modeli alın ekranı 2K amd olan 1200p. Batarya açısından da intelli olan daha iyi.

Asus Rog Strix G16 G614PR-RV051 12GB RTX5070 Ti Ryzen 9 8940HX 32GB Ram 1tb SSD 16 Inç Wuxga
peki neden bunu seçtiniz acere kıyasla çok geride kalıyor, diğer intel işlemcili asusa göre de ekranı hem 1080p hem 1650hz. Diğer intel işlemcili asus 2k 240hz

Acer alınmaz. 255HX Olan modeli alın ekranı 2K amd olan 1200p. Batarya açısından da intelli olan daha iyi.
çok teşekkürler, peki neden acer alınmaz detaylı açabilir misiniz çünkü aynı fiyat bandında arada ciddi fark var oled u9 2tb vs

Acer'ın üst seviye laptoplarında sıvı metal akma problemi çok görülüyor. AMD işlemci G16 alırdım. Ekranda Ghosting şikayetleri var ama onun dışında güzel cihaz.

Acer'ın üst seviye laptoplarında sıvı metal akma problemi çok görülüyor. AMD işlemci G16 alırdım. Ekranda Ghosting şikayetleri var ama onun dışında güzel cihaz.
teşekkürler bilgi için, bana 5k daha ver Intel al diyen arkadaşlarım oldu çünkü ekranı arasında ciddi fark var sizce napmalk

teşekkürler bilgi için, bana 5k daha ver Intel al diyen arkadaşlarım oldu çünkü ekranı arasında ciddi fark var sizce napmalk
İntel olanı alın hocam. Hem ekranı daha iyi hem de pilde kullanımda daha iyi.

Laptop için ideal çöz. oyun varsa 1080p veya 1200p. Bunun üstüne çıkmak pek mantıklı değil, şahsi görüşüm.
2k 16" almak yerine 17" ve üstü 1080-1200p daha tat verir.

İntel olanı alın hocam. Hem ekranı daha iyi hem de pilde kullanımda daha iyi.
çok teşekkür ederim, neden Acer alınmaz demiştiniz peki
Laptop için ideal çöz. oyun varsa 1080p veya 1200p. Bunun üstüne çıkmak pek mantıklı değil, şahsi görüşüm.
2k 16" almak yerine 17" ve üstü 1080-1200p daha tat verir.
anladım, MSI modelleri ısınma ve fan sesi olarak biraz sıkıntı olduğundan malesef 16 inçden büyük alamam gibi duruyor.

çok teşekkür ederim, neden Acer alınmaz demiştiniz peki

anladım, MSI modelleri ısınma ve fan sesi olarak biraz sıkıntı olduğundan malesef 16 inçden büyük alamam gibi duruyor.
Üstteki arkadaş sebebini yazmış hocam. Sıvı metal yüzünden anakart yakan kişiler olmuş.

Geri